Ynt: Golf Mk1 GTd Blue "Sold out"

Başlatan cahitarsal, 30 Ocak 2010, 22:39:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cery

hmm. anladımm :D
bize olmuyor demek ki :D sağlık olsunç zaten elektronik bizi bozar  ;D

Mk1GTI

Alıntı yapılan: cery - 02 Haziran 2010, 00:05:55
hmm. anladımm :D
bize olmuyor demek ki :D sağlık olsunç zaten elektronik bizi bozar  ;D

Elektronik konusunda sana katılıyorum üreticiye yakın bana uzak dursun. Hayatım bilgisayar ve elktronik ama otomobil dedimi klasik mekanik tek geçerim.. Basit bir örnek.. mk1 subab değişimi 450TL işçilik dahil mk3 ve üzeri aynı üst kapak 1500tl  ;D ;D ;D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

cery

biz komple kapağı 200e aldık :D o daha güzel :D

cahitarsal

Tuhh uzuldum neyse abıcım kısmet :)
Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

GolfMk1Cabrio

DX GTI larda MFA çalışıyo neden EG GTI larda çalışıyoki arasındaki fark ne  :-[
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Mk1GTI

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 02 Haziran 2010, 15:09:26
DX GTI larda MFA çalışıyo neden EG GTI larda çalışıyoki arasındaki fark ne  :-[

Gökhan DX in ECU sundan ek çıkış vardır ve sigorta kutusu mk2 de olandır ve MFA ya göre çıkışları var sistemin.. EG yede takarsın ama full fonksiyon çalışmaz..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 02 Haziran 2010, 19:15:46
Gökhan DX in ECU sundan ek çıkış vardır ve sigorta kutusu mk2 de olandır ve MFA ya göre çıkışları var sistemin.. EG yede takarsın ama full fonksiyon çalışmaz..
Peıki biz Mk2 GTI ın sşgorta kutusunu taksak çalışırmı yada EG de hangi fonksiyonlarçalışır veya çalışmaz ?

Mk1GTI

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 02 Haziran 2010, 20:45:11
Peıki biz Mk2 GTI ın sşgorta kutusunu taksak çalışırmı yada EG de hangi fonksiyonlarçalışır veya çalışmaz ?

Koy poposuna rahvan gitsin gökhan ne uğraşıcaksın yav sanki işine yarıyacak..

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 02 Haziran 2010, 20:50:09
Koy poposuna rahvan gitsin gökhan ne uğraşıcaksın yav sanki işine yarıyacak..
He vallaha niye tartışıyosak  :)

Ascona

zaten çok gereksiz olduğunu düşünüyorum...
2009-2010 model araçlardaki full fonksiyonlu yol bilgisayarları bile net bilgiler vermiyor  >:(

cahitarsal

Moturumuzun marjını bastık goremedım ama sesını dınledım cokk buyuk gurur mutluk var ıcımde herkeze tesukkr ederım

Özellıkle yasıne-ercuya-erdinc,selcuk,ersan,ilker ve taner abıye cok tesukkr ederım hersey ıcın (ınsallah kımseyı unutmadım)
Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

Han

Gözün aydın kardesim sana bu arada ÖM attım onada bak belki bir müjde daha gelebilir kısmetse :D
Artık bir video çekersin motorun :D :tamamdir :sevgi:
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

GolfGti16VMk1

hadi hayırlısı olsun kardeşim.

Volkswagen Motorsport

e12

gozumuz aydın hayırlı olsun kardesım...