Golf Mk1 Gti Yardımlarınızı Bekliyorum

Başlatan vizyon_tekel, 26 Mayıs 2010, 13:34:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SCORPIONMAN2005

erman maşallah güzel gaza gelmiş ve harika başlamışsın :)ama o lpg tüpü ne orada takmayı düşünmüyorsun değilmi?

vizyon_tekel

buna başlarken sadece müzik sistemi için başlamıştık asıl onu geçtik motorla uraşıyorum şimdi

vizyon_tekel

mk1 cilerin bi toplanma günü varmıdır

mami6848

Alıntı yapılan: vizyon_tekel - 28 Mayıs 2010, 04:01:48
Delilerin günü varmı peki ? Yok dimi onlara nasıl hergün bayramsa bizim içinde aynı hergün :) Hergün SEVİYORUM GOLF MK1 GTI..  :sevgi: Haberleşmek yeterli toplanmak için.

vizyon_tekel

bi karbiratör buldum ardaşlar telefonla görüştüm karbiratörün üzerinde weber bcor holley italy 32 boğazlarda da 23 yazıyomuş ikisinde de çift boğazlıymış nasıldır  bu bilen arkadaşlar varsa

SCORPIONMAN2005

Alıntı yapılan: vizyon_tekel - 28 Mayıs 2010, 04:01:48
Alıntı yapılan: mami6848 - 28 Mayıs 2010, 11:02:35
Delilerin günü varmı peki ? Yok dimi onlara nasıl hergün bayramsa bizim içinde aynı hergün :) Hergün SEVİYORUM GOLF MK1 GTI..  :sevgi: Haberleşmek yeterli toplanmak için.
Beyler 3 aydır toplanmadık yav.Bir ara toplanalım hakikaten.Uyuma istanbul :))))

Han

Alıntı yapılan: SCORPIONMAN2005 - 29 Mayıs 2010, 16:10:05
Beyler 3 aydır toplanmadık yav.Bir ara toplanalım hakikaten.Uyuma istanbul :))))
Hazirandan sonra yada haziran sonu güzel olur aslında  :sevgi:
Alıntı yapılan: vizyon_tekel - 29 Mayıs 2010, 16:02:34
bi karbiratör buldum ardaşlar telefonla görüştüm karbiratörün üzerinde weber bcor holley italy 32 boğazlarda da 23 yazıyomuş ikisinde de çift boğazlıymış nasıldır  bu bilen arkadaşlar varsa

Bir arastırayım  :tamamdir
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

vizyon_tekel

olur geliriz burdadanda bide elektrik tesisatı veya şeması lazım nerden buluruz elinde olan varmı

Mk1GTI

VW Golf-Jetta-Scirocco Tamir Klavuzu (link Yenilendi)

Aracın 83 ise bundaki işine yaramaz ozaman golf2 nin tesisat şeması lazım olacak sana.. 83 1,8 lerde k-jet li golf2 8v in elektrik tesisatı kullanıldı..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

vizyon_tekel

e12