Arıyorum ama bir türlü bulamıyorum

Başlatan pastacı__006, 28 Mayıs 2010, 15:45:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Baland

Volkswagen / Golf / 1.8 GTi / konsolosluktan cıkma hıc HATASIZ boyasız hatasız 1,8 golf gt sahibinden.com'da

Bu arac cok duzgun duruyor ama siteden bir arkadaş bu aracın 7-8 ay önce 10000 e alındığını şimdi bu fiyatın istendiğini söyledi... işine yarar dersen araba mükemmel gorunuyor.. Boylesı zor bulunur
LPG takılmamıs

pastacı__006

abi aradığım araba 4 kapı 1.6 sport olmalı bu şekilde bir araba istiyorum

Baland

pastacı__006

Bugün polo mu sattım artık golf alabilmek için hiç bir engel kalmadı önümde...:D

Baland

Hayırlı olsun umarım guzel bır araba bulursunuz

pastacı__006

teşekkürler darısı herkesein başına iii bi araba sorunsuz kazasız

erdem2179

Mk3 gti

pastacı__006

bütcemizi aşar baba ben çok geziyorum
artık sürekli gazcıya ugrarız

ismailtunca81

Alıntı yapılan: barthez - 09 Haziran 2010, 11:08:06
bu arabayı tanıyanız bileniz varmı dün sahibiyle görüştüm niyetine girmeyi
düşünüyorum.

ağbi murat byle  görüştüm bu akşam 19:00 da buluşuyoruz  eğer izin verirse  aracını bi kullanırım
benimkiyle kıyaslar sana bilgi veririm

TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

barthez

Alıntı yapılan: ismailtunca81 - 09 Haziran 2010, 16:10:37
ağbi murat byle  görüştüm bu akşam 19:00 da buluşuyoruz  eğer izin verirse  aracını bi kullanırım
benimkiyle kıyaslar sana bilgi veririm

tamam ismail'im top sende  ;) artık hayırlısı sayılı saatler kaldı umarım doğru tercih yapmışımdır.
golf 4 1,8 Highline

ismailtunca81

Alıntı yapılan: barthez - 09 Haziran 2010, 16:18:29
tamam ismail'im top sende  ;) artık hayırlısı sayılı saatler kaldı umarım doğru tercih yapmışımdır.

herşeyin hayırlısı  ağbi
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

htmetin

O araç 2010 önce istanbuldan oradan eskişehire ve oradanda ankaraya gelmiş. çamurluklar işlem görmüş ve birçok yerinde boya var kmSinede ben pek inanmadım.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

barthez

Alıntı yapılan: htmetin - 10 Haziran 2010, 11:40:16
O araç 2010 önce istanbuldan oradan eskişehire ve oradanda ankaraya gelmiş. çamurluklar işlem görmüş ve birçok yerinde boya var kmSinede ben pek inanmadım.
vazgeçildi ismail kardeş arabayı gördü gerekli notu verdi aramalarımız güncel :)
golf 4 1,8 Highline