Arıyorum ama bir türlü bulamıyorum

Başlatan pastacı__006, 28 Mayıs 2010, 15:45:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pastacı__006

herkese merhaba arkadaşlar iyi forumlar
önceden 86 golf 2 im vardı babama verdim ve kendime polo classic aldım
volkswagenden vazgeçmedim ama bir türlü ısınamadım golfe alışmışım bir kere
o yüzden golf 3 alacağım uzun zamandır araştırıyorum ama bir türlü aklıma yatan bir araç bulamadım :(
lütfen yardım
herkese iii forumlar

htmetin

Artık temiz araç bulmak gün geçtikçe zorlaşıyor.. nasip kısmet işi Sahibinden.com'a takılıcan yapacak birşey yok.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

pastacı__006

evet sürekli oradayım umarım bulurum

ismailtunca81

TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

barthez

ismail arabalar iyi hoşta fiyatlar uçuk piyasası 12.500-13.000 arası olması lazım en derli toplu olanının işin nihayetinde 12-13 yaşında
bu araçlar bende bazı ilanlara mesaj attım ekim kasım gibi buluşmada konuştuğumuz gibi golf 3 sportline geçicem hayırlısı ama fiyatlar tuzlu geliyor  :)
golf 4 1,8 Highline

pastacı__006

evet benimde verebileceğim en fazla 13000 umarım güzel bir  araba denk gelir

htmetin

AFT motordan şaşma kafan rahat olsun..
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

ismailtunca81

Alıntı yapılan: barthez - 28 Mayıs 2010, 18:07:37
ismail arabalar iyi hoşta fiyatlar uçuk piyasası 12.500-13.000 arası olması lazım en derli toplu olanının işin nihayetinde 12-13 yaşında
bu araçlar bende bazı ilanlara mesaj attım ekim kasım gibi buluşmada konuştuğumuz gibi golf 3 sportline geçicem hayırlısı ama fiyatlar tuzlu geliyor  :)

ağbi  önceden ben  MKII  MKIV  VE MKVI  diyordum   ama artık MKIII  diyorum  başka bişey demiyorum :sevgi:

şimdi    ilanlarda  fiyatlar   tuzlu evet ama  inanın insanlar  araçlarına güvendikleri için bu fiyatları  yazıyorlar
hani derlerya  ucuzdur vardır bi illeti  pahalıdır vardır bir hikmeti  işte  hikmetli aracı  ucuza  bulmak  zor  eger bide binmeye arıyorsan bence 1000 lira  fazlaya  alıp  kusursuz  arızasız  ve sorunsuz  bineceksin diye  düşünüyorum  sonuçta  artık  alacagınız  aracı  hertürlü teste  tabii  tutabilyorsunuz  bence  kusursuz  bir  MK III  için 14.000  değer.

TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

pastacı__006

ismail abi bir de o var geçen birisiyle 13000 anlaştım bana dediği ki sadece ön kaput değişti dedi..
arabayı götürdük teste nerdeyse değişmemiş yeri kalmamış sinir oluyorum bu olaya....
bir de metin abi bu aft motor derken biraz beni bilgilendirir misin çok fazla bilgim yok mk 3 hakkında

htmetin

Alıntı yapılan: pastacı__006 - 29 Mayıs 2010, 15:35:32
ismail abi bir de o var geçen birisiyle 13000 anlaştım bana dediği ki sadece ön kaput değişti dedi..
arabayı götürdük teste nerdeyse değişmemiş yeri kalmamış sinir oluyorum bu olaya....
bir de metin abi bu aft motor derken biraz beni bilgilendirir misin çok fazla bilgim yok mk 3 hakkında

Araba alırken önce duruşuna sonra gidişine bakacaksın..Mutlaka yanında anlayan birisi ile git en son olarakta 50 TL'ye kıy sağına soluna baktır..

AFT motor olayına gelince 1600 cc. benzinli 8 Valf bir motor. BU motor 4 kasa golflerde, audi 3'lerde ve seatlarda bile kullanılıyor gerçekten problemsiz performansı tatmin edici ve ekonomik motorlar.