Ynt: Golf Mk1 GTd Blue "Sold out"

Başlatan cahitarsal, 30 Ocak 2010, 22:39:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SCORPIONMAN2005

Cahit helal olsun sana arkadaşım ya süper gidiyorsun :)

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: cahitarsal - 27 Mayıs 2010, 14:12:32
ufak bırkancım 14 ben 15 ıstıyorum ercı bakıyor bırseyler oznmna kdr satılmaz ıse ersan abınıkılerı alcam nıyetım var

İnşallah abicim BBS de güzel olurdu ondan dedidimdi.. :-X ;)
Kılıçoğlu Garage.

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

GolfMk1Diesel

Çok güzel işte onlar al ahit abi fiyatta iyi.. ???

Coilover lar ile çok yakışır.. ???
Kılıçoğlu Garage.

Mk1GTI

Alıntı yapılan: ercijuana - 27 Mayıs 2010, 14:43:30

Bak cahit nasılda güzel olmus

İşte bu rat stil e giriyor.. Araba dıştan bakımsız paslı tozlu bide süründürülüyor..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Cabrio

Hayırlı olsun Cahit abi bayağı ilerlemişsin İnşallah bizlerede nasip olur ben derimki madem coil takacaksın BBS RS al derim tabi restodan bayağı bi sıkıntı yaşarsın belki ama geçici sac jant koy para biriktirip ya BBS RS yada ATS Cup al derim özelliklede BBS RS dün arkadaşın asker uğurlaması vardı benim arabayı soktum konvoya ATS'ler üzerindeydi çamurlukla rada hiç mesafe kalmamıştı 3 kişiydik arabada hiç sürtme yapmadı durduğumuzda arabadan anlayan hemen yanımıza koşuyodu bak diyo örüyonmu ne varsa ALMAN'da var eleman GERMAN STYLE'ci heralde falan diyolardı ufak çocuğun biri geçmiş jantın karşısına kendisine falan bakıyodu bayağı ilgi gördüm benim sana tavsiyem ya ATS ya BBS ama ne olursa olsun onlarıda krom kaplattır  :tamamdir Kolay gelsin...
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

cahitarsal

Sgl kardesım yrn motoru koyucaz kısmetse duruma gore bakacagım
Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: cahitarsal - 27 Mayıs 2010, 21:39:58
Sgl kardesım yrn motoru koyucaz kısmetse duruma gore bakacagım
Hadi hayırlısı bu renge aslında krom tampon mükemmel dururdu ama uzun stopluya ben o kadar beğendiremiyorum nikelaj tamponu en iyisi plastik tak ortası siyah şerit halinde kalsın tamponun geri kalan kısımlarını boyattır  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

cahitarsal

Dırek plastıgı koyucam gokhancım yenı resımlerı eklıycem.

Torpıto kondu tavana kdr eletrık cekıldı ama henuz motoru atamadık

SCORPIONMAN2005

Bitti bitti az kaldı geliyor canavar :) Cahit sık dişini çoğu gitti azı kaldı arkadaşım.

cahitarsal

Alıntı yapılan: SCORPIONMAN2005 - 28 Mayıs 2010, 23:59:09
Bitti bitti az kaldı geliyor canavar :) Cahit sık dişini çoğu gitti azı kaldı arkadaşım.

demek kolay abı sabah 7 aksam 10 calsıyorum :D

crank

cahit araban cok guzel oluyor sana birde tavsiyem arabana klima taktir... hem degeri artar hemde yazin mis gibi binersin ;)