VR6 superchargerini ABF de kullanmak

Başlatan VWci, 31 Aralık 2005, 21:23:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VWci

Hep aklima takilan nokta bu... G60 ABF gordum ama VR6 superchargerinin ABF de kullanildigini daha gormedim...
Ne diyorsunuz arkadaslar...ozellikle Suti sen anlarsin bunlardan...;)

Suti

yok abi ben almiyim,

sınavlar finaller falan deneyler tezler

havada uçuşuyo ben kapışmiyim :D

lostys

freegane

Yok İlker ne dağıtımı aşk olsun 5ay 5gün bitirdim geldim :) ve yine sizlerleyim...

lostys

Alıntı yapılan: freegane - 25 Mayıs 2010, 12:48:40
Yok İlker ne dağıtımı aşk olsun 5ay 5gün bitirdim geldim :) ve yine sizlerleyim...
uuh ne güzel :D hadi hayırlısı gözün aydı :D

freegane

Sağol İlker,darısı askerliğine devam eden ve askere gitmek üzere olanbütün kardeşlerimizin başına

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

sheker_

'SC'  super charger kısaltılmısımı oluyor peki

Mk1GTI

Supercharcer Motora aşırı hava beslemeyi grank milinden kayış güçü ile alarak verir.. Turboda Egzost atığı ile güç alır ve besleme yapar..

SC ise ara model bir mk1 truncu yan çitalar ve panjur çitaları.. GTI serisini kapı kolları, aynaları devir göstergesi gibi serpiştirilmiş donanımlar..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

sheker_

benım arabamda Golf Sc yazıyor ama bu soyledıgın donanımların hiç birisi yok demekkı degıstırılmıs orjınal halınden

burak.akın