İZMİRDE HANGİ USTA ?

Başlatan alpaslanxvx, 21 Mayıs 2010, 23:35:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alpaslanxvx

arkadaşlar , izmirde aracımızı gözümüz arkada kalmadan götürebileceğimiz servisler ya da tamirciler ?? mesajlarınızı bekliyorum  :)

based

benımde oyle bır ustaya ıhtıyacım var
tavsıyelerınızı beklıyoruz

MeTHea35

alpaslanxvx

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 22 Mayıs 2010, 00:49:00
volkan oto 1.sanayi'de
[/quote
Alıntı yapılan: MeTHea35 - 22 Mayıs 2010, 00:49:00
volkan oto 1.sanayi'de

orada kimi muhattap alıcaz methea35 , bi de ekonomik bi yermi ?? biraz bahsedermisin

umadran

Ben 97 model kırmızımı 3 yıl boyunca Karabağlar'da Nezir Otoya götürdüm. Çalışanlar gayet saygılı ve bilgili. Fiyat konusunda yardımcı olurlar, gerekirse çıkma parça yada yerli kullanırsın. Sahibi Saffet beyle temas kurabilirsin, ustabaşı Rifat usta var, ya da diğer ustalar(motor için Salih usta veya Mehmet usta, elektrik için Kamil usta)... Ctesi günleri daha uygundur servis, haftaiçi kalabalık olabiliyor ama ne zaman gitsem, işimi bitirmeden bırakmazlar. İşçilik ücretini abartmazlar ama genelde orjinal parçalar pahallı oluyor, malumundur zaten...

Tek önemli tüyo: Her yerde olduğu gibi, aracın başında bekleyip işleri hızlandırmak en iyisidir, yoğun tempodan dolayı araya başkalarını almasınlar diye.
1. 97 polo - parlak kırmızı / 80hp / 6n1
2. 09 polo tdi trendline - şeker beyazı / 70hp / 9n3

alpaslanxvx

nezir otoyu bana daha önce söylemişlerdi , duymuştum ama hiç gitmedim , parçalarımızı kendimiz alıp gitsek sorun olmaz heralde dimi umadran ?

umadran

Onu bilemem. Adamlar zaten parçadan para kazanıyorlar, ikinci bir dükkanları var, orijinal çıkma satıyorlar, servisleri de var. Bildiğim kadarıyla yetkili servis olabilecek ekipleri var (daha önce başvurmuşlar sanırım ama farklı sebeplerden dolayı alamamışlar). Elinde hazır parça yoksa, uygun fiyata oradan da temin edebilirsin. Ama, sadece işçilik dersen ne derler bilemiyorum. Ben sürekli oraya gittiğim için birçok konuda yardımcı oluyorlardı. Bazen ücret de almazlardı, vesarie...

Senin sorunun ne tam olarak? Pahallı bir parça mı değişecek? Var mı elinde yedeği? Yoksa, almadan önce git bir konuş derim...
1. 97 polo - parlak kırmızı / 80hp / 6n1
2. 09 polo tdi trendline - şeker beyazı / 70hp / 9n3

alpaslanxvx

zaten bende parçaya fazla para yazmalarını istemiyorum servislerin , en son götürdüğüm yerde arabamı götürmeden önce parçacıya uğramıştım hadi bi sorayım dedim parçanın fiyatını , sonra yaptırdığım yere gittim , neredeyse 2 katını yazdı , fiyatının böyle olduğunu söylediğimde  "tmm abi problem diil , öle yazalım " dedi , bnde kızdım bir dha aracımı o servise götürmedim , yani söz konusu olan para da değil aslında , insanı kandırmaları hiç hoş değil , işçiliğini fazla alsın ama parçaya yazmasın  ;) ben en son arabamda debriyajı değiştirdim , çok yere sordum fiyatını 250 lira diyen de oldu , 170 tl ye aldım :) çok da uzatmıyım , artık kendim alıyorum ve ne takıldığını da biliyorum , o nedenle sordum ,,,,
   bnm arabada ne sorunlar var dersen baya var :) imkanlar dahilinde ufak ufak yaptırıyorum , bu hafta mesela bujiler  değişecek , arka rulmanlar , polen filtresi benzin filtresi , antifiriz değişecek , lpg bakımı yapılacak , direksiyonu çevirirken yatak gıcırtısı gibi sesler gelmeye başladı özellikle park halinde :) onu soraucam , onun dışında debriyajdan ayağımı çektiğimde tak tak tak ses geliyo , bastığımda kesiliyo , bayadır var o ses , zararı olmadığını söylediler , yani baya bi sorun var :)

erdem2179

karabağlar er-se ergün usta  :tamamdir
Mk3 gti

alpaslanxvx

erdem kardeş biraz daha detaylı anlatabilir misin , tam olarak nerede , kimi muhattap alabilirz , işçilikleri nasıl , piyasaya göre daha mı pahalı ?? özel servis mi , biraz daha detay verirsen sewinirim  :)

erdem2179

karabağlar mezarlığının tam karşısında ergün usta var sahibi, piyasaya göre daha uygun, özel servis .elemanları işi biliyorlar.ben arabamı hep ona götürdüm çokta memnun kaldım hem fiyat hem kalite karar sizin tabi...
Mk3 gti

polo1903

arkadaşlar Çınarlıda Alpay Özel vw servisi var aracımın triger setini 2 gün önce orada değiştirdim.arkadaş tavsiyesiyle gittim.gerçekten müşteri memnuniyeti adına 5 yıldız verdim diyebilirim...

alpaslanxvx

hımm , bn alpaydan parça alıyorum , fiyatları da uygun luk marka debriyajı 170 tl ya aldım , en ucuz oydu izmirde , her yere sormuştum  ;D

asiizmirli

slm 2.sanayide emin oto var çok temiz işcilikleri var hem senin aldığın parçalarıda takıyorlar sen istersen tabi işcilileri uydun  doğuştan çıkmalar kendilerine servis açmışlar wolksvogen gurubunun hepsine bakıyorlaryalnız çok kalabalık pazargünleri bile açıklar
erkenden gidersen gün içinde hallederler işini