Bir mk1 sever daha bulundu :)

Başlatan Ahmet Koçan, 23 Mayıs 2010, 11:23:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BuBu

Benımde içlerinde en içimin sindiği birinci ilan fakat 4 kapı o da . Pek üstüne düşmüyorum  :D Ne istediğimi bir bilsem  :t
I ♥ German Style

Ahmet Koçan

bende bu aracı almayı düşünüyorum bugün arayıp konuşcam kısmetse
Volkswagen Golf - 4.000 TL - Bartın - Araba.Com yorumlarınızı bekliyorum
Almanlar Mercedesi Bmw i satmak için. Volkswageni binmek için yapmıştır ;)

braveheart53

Alıntı yapılan: BuBu - 23 Mayıs 2010, 14:38:09
Benımde içlerinde en içimin sindiği birinci ilan fakat 4 kapı o da . Pek üstüne düşmüyorum  :D Ne istediğimi bir bilsem  :t
:tamamdir :tamamdir :tamamdir haklısın :)

Mk1GTI

Muratın araba kendisi gibi herşeyi ile ortada yoruma gerek yok herşeyini kendisi yazmıştı ona göre gözü kapalı bakılabilir..

GTI GTI değil sanırım artık dizel diyor yakıt olarak...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

BuBu

Erşan Bey kuşadasındaki 4 kapı için mi gözü kapalı diyorsunuz yoksa Ahmet Bey'in alıcam dediği araç mı ?
I ♥ German Style

BuBu

Pardon ya Murat Bey doğru. Aynen herşeyini kendisi yazmıştı buraya. Bayağı uğraşmıştı araçla ev yüzünden satıyorum dedi sonra.
I ♥ German Style

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

BuBu

Teşekkürler Erşan Bey. konuya bakan arkadaşlardan da fikirlerini bekliyoruz
I ♥ German Style

braveheart53

erşan abinin üstüne laf söylemek kime hacet  :) :) nacizane fikrim 3 ünün arasında bence 2. si

BuBu

Semt olarak İstanbul - İzmir ve çevre iller ama Çorlu - Ankara falan biraz zor gibi görünüyor. Önümüzdeki haftalarda İstanbul'a gideceğim. O zaman mutlaka görüşüp bakacağım arabaya. Bu sırada da bu çevrelerde de bulursam değerlendiricez bakalım. Yardımlarınızla hayırlısıyla bir mk1 sahibi olucaz bizde yakın zamanda :)
I ♥ German Style

Han

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 23 Mayıs 2010, 14:18:43
Araba.com da bir kırmızı GTI vardı toz içinde 4000 diyolardı orj gibi gözüküyor ve düzgün çalışıyor diyor sahibi..
o kırmızı gti ı alır toplarım ben olsam çok orjinal ama bakıma ihtiyacı var 4bine alırsın o aracı  :tamamdir :tamamdir :tamamdir
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

BuBu

4000'e kırmızı GTİ yok. Yukarıda yazdıgım 3.800'e var pazarlık payı da var diyor. 3500'e falan bırakır sanırım o aracı . Ama ankarada :S
I ♥ German Style

Han

Alıntı yapılan: BuBu - 23 Mayıs 2010, 15:04:59
4000'e kırmızı GTİ yok. Yukarıda yazdıgım 3.800'e var pazarlık payı da var diyor. 3500'e falan bırakır sanırım o aracı . Ama ankarada :S
arabam.com yada araba.com sitesine bak tozlu bir gti vardı orjinal onu bir arastır izmirde linki bulursam buraya atarım ;)

yanlız 3800 lük gti a adam dizel demis sonradan dizelemi dönmüs o araç D:
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin