Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
RabbitHan - Sayfa 67

RabbitHan

Başlatan Han, 19 Eylül 2007, 19:01:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mami6848

anladım araştırma yaparsan bana haber ver tamam :D

Han

Bu gün 34 PICT 5 karbüratörü ve 1.5 JB motora göre fabrikasyon jetlerini taktım aracın gidisi On numara oldu valla cok sey farkettiyormus 34 pict 6 ile 34 pict 5 arası üst hava alma yerleri bile daha geniş 34 pict 5 in  :melek:  :tamamdir :sevgi:
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Han

En kısa zamanda özel bir video gelecek bu aydan sonra :D

safakaksu90

kardeşim senin arabanda talı duruyo ya arabanın önü cok güzel

braveheart53

erciiiiiiii kanka o resim senin mi ya? ses accayip mülayim görüntü piskopatın alasıyım diyor  :D :D :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi:

BuBu

maşallahı var gerçekten aracınızın harika duruyor. kazasız belasız :)
I ♥ German Style

Mk1GTI

Alıntı yapılan: braveheart53 - 23 Mayıs 2010, 11:19:14
erciiiiiiii kanka o resim senin mi ya? ses accayip mülayim görüntü piskopatın alasıyım diyor  :D :D :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi:

Ya zaten bizim türk insanımız böyle oluyor bakıysun tipinden tırsıyosun ama bi tanışıyosun şeker gibi bir çıkıyor benimde çok başıma geldi böyle ve ercü gibi ark çok görenler nerden buluyon böyle kro tiplileri derler.. Eee bende kıllıyımdır.. Iyy iğrenç oldu bu :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

braveheart53

Mk1GTI

Erhan hayır olsun diyorum yazdığım yazılarda dikkat ettim lehçe kaymaya başladı  Baksana BAKIYSUN yazmışım orda..  ;D ;D ;D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

braveheart53

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 23 Mayıs 2010, 14:26:23
Erhan hayır olsun diyorum yazdığım yazılarda dikkat ettim lehçe kaymaya başladı  Baksana BAKIYSUN yazmışım orda..  ;D ;D ;D
demekki sen fındıklıya gelsen 1 ay tamamen şive kayar valla abim ;D 5,5 sene samsunda kaldım bir türlü şive değişmedi ne yapayim orjinalimi bozdurmuyom daa  ;D ;D

Han

Alıntı yapılan: braveheart53 - 23 Mayıs 2010, 11:19:14
Aynen o benim kanka :D
Alıntı yapılan: BuBu - 23 Mayıs 2010, 13:26:22
maşallahı var gerçekten aracınızın harika duruyor. kazasız belasız :)
Teşekkür ederim darısı başına :D
Alıntı yapılan: safakaksu90 - 23 Mayıs 2010, 07:54:32
kardeşim senin arabanda talı duruyo ya arabanın önü cok güzel
Teşekkürler arkayı beğenmedin sanırım  ;D ;D
Alıntı yapılan: Mk1GTI - 23 Mayıs 2010, 14:17:15
Ya zaten bizim türk insanımız böyle oluyor bakıysun tipinden tırsıyosun ama bi tanışıyosun şeker gibi bir çıkıyor benimde çok başıma geldi böyle ve ercü gibi ark çok görenler nerden buluyon böyle kro tiplileri derler.. Eee bende kıllıyımdır.. Iyy iğrenç oldu bu :D
Hiç sorma abim sırf bu yüzden zamanında çok uzaktı insanlar benden dıştan yorum yaptıkları için tanısınca neden biz hiç arkadas olmadık dedilerdi :D

braveheart53

GolfMk1Diesel

Erci abi Izbandırık gibi adam ya..  :D  :) Ama Adam Pamuk gibi mubarek.. :-* Abim benim.. >:D :-* :tamamdir
Kılıçoğlu Garage.

Han

Alıntı yapılan: GolfMk1Diesel - 24 Mayıs 2010, 00:24:05
Erci abi Izbandırık gibi adam ya..  :D  :) Ama Adam Pamuk gibi mubarek.. :-* Abim benim.. >:D :-* :tamamdir
izbandut muydu yoksa o :D hehehe pamık mı hahaha :D