Stop Sorunu Çözüldü Şimdi de Rolanti Düştü?

Başlatan mustklc, 13 Mayıs 2010, 23:56:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mustklc

Aracım bugunlerde ilk çalıştırmada stop etmeye başladı. anahtarı çeviriyorum , ışıkların sönmesini bekliyorum.  çalıştırıyorum, bir iki saniyeye kalmadan gazı kesip istop ediyor. ancak ikinci çalıştırmada çalışıyor.

en son 100 binde bujileri değiştirmiştim. ara. şimdi 119 binde. aklıma ilk gelen bujiler. acaba sıkıntı onda mı?
Araba binmek içindir..

dj_burak

marş dinamondada sorun olabilir bendede aynısı olmuştu en kötü temizlet derim

mcetin3600

hocam aynı sorun bende de var.Sorun buji değil ben kontrol ettirdim gayet iyi dediler.Bana da sorun boğaz kelebeği dediler.Cözebilirsen bize de yardımcı olursun

GolfMk1Cabrio

Bana sorun ne bujiden nede marş dinamosundan gibi geliyor bence en mantıklısı boğaz kelebeği marş dinamosundan olsa ya geç çalışır yada hiç çalışmaz bujiden olsa araba halsiz bi şekilde çalışıp yürür bence boğaz kelebeğine baktır derim  ;)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

mustklc

geç çalışmaya başladı zaten. veremli gibi oldu. elektrikçi marş dinamosu temizlenecek dedi. bügün bıraktım yarın bakacak. 35 liraya olur dedi.
Araba binmek içindir..

dj_burak

bendede aynı sorun olmuştu bende marş dinamosunu temizlettim tinerle 30 lira vermiştim sonrasında düzeldi sorun kalmadı

bide bişey sorucam arkadaşlar ben benzin aldığımda ölçtüm göstergem 7 km gitmeden aldığım benzini göstermiyor :( sizdede böyle mi yoksa bu sorun sadece bende mi :(

mustklc

marş motorunda iki dişli arasında boşluk varmış o değişti. Daha doğrusu usta değiştirdim dedi. İlçeden orjinal parçayı nasıl buldu anlamadım yoksa beni mi kekledi?

acil yola çıkmam gerekiyordu , çok da soruşturmadan arabayı aldım çıktım. Şimdi farkettim ,rolanti normal olan 11 den 9 a kadar düşmüş.

Sizce bu niye olabilir. Kelebekse oturup kendim temizlerim. Bu zamana kadar böyle bir sıkıntı yoktu. Oto elektrikçi  birini yaparken ötekini nasıl bozabilir ki?
Araba binmek içindir..

ozmo

normali 850 - 900 arası zaten anlayacağın normale dönmüş

06onur

Alıntı yapılan: mustklc - 21 Mayıs 2010, 23:30:00
marş motorunda iki dişli arasında boşluk varmış o değişti. Daha doğrusu usta değiştirdim dedi. İlçeden orjinal parçayı nasıl buldu anlamadım yoksa beni mi kekledi?

acil yola çıkmam gerekiyordu , çok da soruşturmadan arabayı aldım çıktım. Şimdi farkettim ,rolanti normal olan 11 den 9 a kadar düşmüş.

Sizce bu niye olabilir. Kelebekse oturup kendim temizlerim. Bu zamana kadar böyle bir sıkıntı yoktu. Oto elektrikçi  birini yaparken ötekini nasıl bozabilir ki?

İyi br usta bulana kadar biri yapılır biri bozulur kamanda özellikle elektrikçi kimseye gitmem. Zorda kalırsam sadece kamil ustaya gidiyorum motorcu onada sadece yağ değiştirttim bujiyi başka takmaya çalıştı.
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

codka1912

merabalar benim aracımda lpg li gecenlerde ermostat ım delindi ve degişti akabinde aracım ısıklarda ve durmaya yakın rolantisi kesilerek istop ediyo yardımcı olmanızı rica etsem
herkesten farklıyız karşıyakalıyız !

mustklc

Araba binmek içindir..

polotik

mustklc hocam,ben bu foruma sık aralıklarla giremiyorum ama ne zaman girsem,sizin aracın bir problemi var. üzülüyorum sizin adınıza,çok bezdirici olsa gerek. arabadan yana insanın şansının iyi olmaması kötü. bence bir an önce elden çıkarın derim size.

codka1912

herkesten farklıyız karşıyakalıyız !

mustklc

Alıntı yapılan: polotik - 28 Mayıs 2010, 19:26:40
mustklc hocam,ben bu foruma sık aralıklarla giremiyorum ama ne zaman girsem,sizin aracın bir problemi var. üzülüyorum sizin adınıza,çok bezdirici olsa gerek. arabadan yana insanın şansının iyi olmaması kötü. bence bir an önce elden çıkarın derim size.

forumda yardım sandığı açacağım. herkes gönlünden ne koparsa artık  ;D ;D ;D
Araba binmek içindir..