Acil kazalı vw golf MK3 Aranıyor...

Başlatan e12, 23 Mart 2010, 17:18:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

e12

Alıntı yapılan: nizam - 16 Nisan 2010, 15:49:30
parasıyla tabi :D
;D ;D :tamamdir :tamamdir :sevgi: :sevgi:
yeterkı uygun ucuz hasarlı bulalım gerısı kolay...

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: e12 - 16 Nisan 2010, 16:17:22

Benim bulduğumla ilgilenicekmisin abi ?  ??? İstersen kasayla sen ilgilen motorlada ben.. :-X :D ;)
Kılıçoğlu Garage.

e12

Alıntı yapılan: GolfMk1Diesel - 16 Nisan 2010, 16:32:43
Benim bulduğumla ilgilenicekmisin abi ?  ??? İstersen kasayla sen ilgilen motorlada ben.. :-X :D ;)
:)bakıcam bırkan  masraf ne cıkar alınırmı degerlendırıcem...ilgilenicegım bısı yok alındıktan sonrası kolay bende motorda kasada hazır sekılde fazlasıyla var ;)

e12

e12

e12

e12

car wolf

güncel ;)

vardı bügün gümrükte mk3 benzinli tavan gidik 7 liraya gitti :D  bu ara gümrükte pahalı yoksa  haber vercem sana abi
My Cars Audi & Vw Germany Style

e12

Alıntı yapılan: car wolf - 18 Mayıs 2010, 20:22:01
güncel ;)

vardı bügün gümrükte mk3 benzinli tavan gidik 7 liraya gitti :D  bu ara gümrükte pahalı yoksa  haber vercem sana abi

guzel haberlerını beklıyorum ılgıne cok tesekkur ederım... :tamamdir :tamamdir :sevgi: :sevgi:

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

e12

Alıntı yapılan: Ouzoo - 19 Mayıs 2010, 00:53:38
Şöyle bişeye denk geldim..
Volkswagen > Golf > 2.0 GTi > ikinci el volkswagen golf #23903797 - sahibinden.com
buda degerlendırılebılırım fakat benım ıcın uygun degıl  umarım arayan arkadaslar bu ılanı gorur..bana kazalı uygun fıyatlı bısıler lazım kaza boyutu onemlı degıl...cok tesekkurler ..

ALPER.

sahibindende buldum bi tane ama çok çok ağır kazalı, ne için aradığınızı bilemediğim için paylaşmya bile utanılacak cinsten, gene de link: hasarlı golf #23981743 - sahibinden.com

hiç birşey olmasa ibret için paylaşılır, gördüm, korktum, Allah hepimizin üzerinden uzak etsin

Edit: Özür dilerim daha önce paylaşılmış

burak.akın

Alıntı yapılan: e12 - 16 Nisan 2010, 16:17:22

:D bonkör insansın erdinç abi