Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Benim Scirocco'm 1984 Karman U.S.A. Ver. 1.8 GT

Benim Scirocco'm 1984 Karman U.S.A. Ver. 1.8 GT

Başlatan barkit, 18 Mayıs 2010, 17:09:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

barkit

Arkadaşlar selamlar yaklaşık 1 yıldır verdiğim temiz scirocco arama çabalarım geçen sene bitti : ;)ardından bakım ve orjinaline sağdık kalarak eksiklerini tamamlama(toplama değil :)) ;D çabalarım nihayet mart ayıyla itibaren bitmiş bulunmaktadır  :saygılar .Aracı yaşlı bi amcadan aldım ama ne alış,saolsun amcamız çok yakıo diye çok kullanamamış(km de 350 civarı çokmuş gibi:)) ve uzun bi süre yatırmış aracı,aldiğimda vize,sigorta,vergiler,ön amortisörler ,motor kulakları,bujiler,enjektör,komple egsoz,balatalar,fren hortumları,yag ve hava filitreleri,iç kapı kolları,çalışmayan elk aksamları vb bir çok şeyi eksik bozuk veya yoktu.Ama azim ve zamanla hepsini hallettim,bütün eksikleri orjinal olarak (yan sanayi değil) yaptım.Geriye dönüp baktığımda o kadar çok masraf etmişimki inanın daha motora elimi bile sürmedim,hastalık işi derlerdide inanmazdım ama gercekten içine girince gerçekten öle oluomuş  fazla masrafı kalmadı ama genede istedigime yakın bi araç oldu,tek eksiği boya onuda kısmetse temmuz gibi düşünüyorum.elimden geleni yaptım umarım beğenirsiniz
parmak bassam olmaz mı!

SNCKTR

abicim bole anlatıonda ınsanı merak ettiriyosun resım koyda gozumuz acılsın :)

car wolf

hayırlı olsun bir rocco cu daha katıldı aramıza hoş geldiniz
My Cars Audi & Vw Germany Style

barkit

parmak bassam olmaz mı!

Han

Hoş geldiniz aramıza link halindemi fotolarınız ?
Cevap yazdığınız yerde B yazan yerin altındaki tablo olan resme tıklayınız img komutu çıkacaktır arasına linki yapıstırıp resimleri paylasabilirsiniz.
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

barkit

hosbulduk :) ımg komutunu buldum,ama fotolar link halinde değil,nasıl yapcaz lınk?
parmak bassam olmaz mı!

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Ouzoo

Maşallah çok güzel görünüyo.Usa versiyonu çok güzelmiş. Back to the future daki Gmc DeLorean'e  benziyor :)

e12

bence cok tatlı arac gule gule kazasız belasız kullanman dılegıyle.... :tamamdir :tamamdir :sevgi: :sevgi:

barkit

acemi şansı  ;D evet aynen ole,ama gmc bi başka :) allah razı olsun,saolun arkadaslar :)
parmak bassam olmaz mı!

lostys

bu sahibindendeki satılık ilanı olan araba değil mi ?

barkit

parmak bassam olmaz mı!

car wolf

güzel araçmış maşallah
Alıntı yapılan: lostys - 18 Mayıs 2010, 23:58:30
bu sahibindendeki satılık ilanı olan araba değil mi ?
banada öyle geldi  :-\
My Cars Audi & Vw Germany Style