Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Dijital Devir Göstergesi

Dijital Devir Göstergesi

Başlatan Halil_50, 09 Mayıs 2010, 12:30:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Halil_50

Polo bölümünde okudum size teyit ettirmek istedim. km göstergesinin olduğu yerde diital devir felan gösteriyomuş doğrumu ??
İlk önce kontağı açıyomusuz sonra gösterge sıfırlama düğmesine basılı tutuyoruz elimizi düğmeden çekmeden kontağı kapatıp açıyomusuz sonra gösterge sıfırlama düğmesinde elimizi çekince dijital devir oluyormuş. Bu doğrumu sonra başımıza başka dertler açmayalım:D

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

infinity3455

denemek  lazım ..................

ADEMÜÇÜNCÜ

İlk defa duydum ve öyle birşey yok bence.

htmetin

Ben bugğn denedim bi ..olmadı
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

ismailtunca81

bende  denedim 1  2  3  4  rakamları  çıktı  ne devir ne  de bi  ...  oldu  ;D
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

Halil_50

Bnde denedim olmadı arkadaşlar Demekki Yalan habermiş  ;D ;D ;D

G60

Kontağı aç, Trip tuşuna basılı tutuarak kontağı kapat, kontağı aç tripten çekmeden. Sonra tripden çek elini. Karşına menü gibi bir şey gelir.

Trip butonuyla 1den 7ye kadar fonksiyon seçmesi lazım tam hatırlamıyorum. 7. fonksiyona gel deviri o gösterir.

Aslında gösterge test menüsüdür. Sürekli aktif olmaz araç kapatıldğında gider yani.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

htmetin

Ben tam yapamadım ozaman... ama insan güvenemiyor "ya birşey olursa?"

infinity3455

bence  bişe  olmaz  arkadaşlar ama  dedikleri  dogru olabilir  denemek  lazım  dedim  ama  denemekte fayda var  bilirsinizzz
ama  arabaya  bişe  olajagı  kanısında  degilim  ....

Halil_50

Alıntı yapılan: G60 - 12 Mayıs 2010, 22:19:37
Kontağı aç, Trip tuşuna basılı tutuarak kontağı kapat, kontağı aç tripten çekmeden. Sonra tripden çek elini. Karşına menü gibi bir şey gelir.

Trip butonuyla 1den 7ye kadar fonksiyon seçmesi lazım tam hatırlamıyorum. 7. fonksiyona gel deviri o gösterir.

Aslında gösterge test menüsüdür. Sürekli aktif olmaz araç kapatıldğında gider yani.
trip butonu dediğimiz km sıfırlama tuşumu

Halil_50

arkadaşlar olay doğru gerçekten çalışıyor dün akşam yaptım çalıştı ama şuna dikkat edin km tuşuna basarken km total'de olsun başka türlü olmuyor. 1-8'e kadar modlar var devir 7. mod

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Halil_50 - 17 Mayıs 2010, 17:54:22
arkadaşlar olay doğru gerçekten çalışıyor dün akşam yaptım çalıştı ama şuna dikkat edin km tuşuna basarken km total'de olsun başka türlü olmuyor. 1-8'e kadar modlar var devir 7. mod
Diğer modlarıda denedinmi? Görevleri neymiş...
ob ein leben nach dem cabrio ist ???