cjf şanzıman uyumlumu

Başlatan erten852, 15 Ocak 2010, 19:14:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erten852

iyi forumlar,aracımda turbo dizel motor var fakat 100 km hızla giderken motor çok bağırıyor acaba bu şanzıman uyumlu degilmi hangi seri olması gerekir?
MK2 TD Power

Mk1GTI

CFJ mk3 ün şanzımanı hangi motrlarında kullanıldı araştırmak lazım.. Ama dişli oranlarında 5. dişli baya bi seri kalmış..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

erten852

MK2 TD Power

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

erten852

MK2 TD Power

HAKAN KELES

merhabalar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım mk2 dizel golf aldım 1 ay oluyo alalı  aynı problem bendede var 5. vites dişlisinin torku yüksek uzun yolda daha hızlı gıdebılecek bır şanzuman modelı varmıdır kod numarası nedır bılgılerınızı rıca edıyorum tşkr

al_pacino

Benim de aynı sorun var. Merak ettiğim bu şanzımanın içindeki 5. vites dişlisi değişirmi dizelinki uyumlu olurmu cok masraflı bir işmidir birde

alpers3

dızellerde orjınal 4T  kodlu olacak arkadaslar

al_pacino

Bu şanzımanın içindeki 5. vites dişlisini bulabilir miyiz peki. Sırf bunun için şanzıman değişmek çok masraflı olur. Hani acaba 5. vites dişlisini deişsek hallolur mu onu merak ediyorum.

alpers3

fıyatı arasında cok buyuk bı oynama olmaz kardes ortalama 100 150 arası farkı olur sadece dıslı we sanzıman komple olursa

Baland

1988 model vw 1.3 jetta kullanıyorum.. 4 ileri şanzımanım var bunu 5 vites yapabilirmiyim yardımcı olurmusunuz

jetta50

t4 şanzıman hakkında bilginiz var mı bnm arabadaki t4 şanzıman :S  :-\
herkes bir gün Vw kullanacak..!

lostys

Alıntı yapılan: Baland - 29 Mayıs 2010, 10:18:12
1988 model vw 1.3 jetta kullanıyorum.. 4 ileri şanzımanım var bunu 5 vites yapabilirmiyim yardımcı olurmusunuz
polo classic kullanabilirsin. bneimki de 1.3