Bbs Jant

Başlatan Ouzoo, 08 Şubat 2008, 11:03:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ouzoo

Çok güzel bu model ama 16 takmam Birkan, sıkıntı olur.
Yoksa ne 16" bbsler bulmuştuk.
bunlar keskin sanırım, model aynı.

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

GolfMk1Diesel

Seçim senin tabiki abi bişey diyemem, sadece yardım amaçlı. :)

Ama bence bu poloya çok yakışmış.. :melek:
Kılıçoğlu Garage.

mördak

bende bu jantın aynısı vidalı modeli var 15/6.5 4/100 ama 3 adet sıfır 4.yü bbsten sıparıs edıyosn getırıyolarmıs.

Ouzoo

Mördak temsili de olsa foto ekleyebilir misin?
Sıfır fiyatı nedir acaba? Model adı varsa soralım bi.
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

OffLineR

Yok sana jant mant  :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Ouzoo

ReDDeviL

Bende suanda butun yorumlari okudum en bastan gercekten bende jant dusunuyodum bu atalar bu bbs lere bittim ya gercekten harikaymis fakat hala bulamadiniz dimi?
ADK

ThE_Unforgiven

5*100 16 inç 7j BBS

CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

Ouzoo

15" Olarak Türkiyede bulman imkansız.Ben 3 sene aradım bu jantı.Birlas bile getirmiyordu. Doğuşa siparişle getirtebilirsin ama tanesi 1000 liraya yakın olur. Ben zamanında sportline jantların üstüne 1000 lira vermiştim bu adama da vermemişti jantları, ha sen kandırırım diyorsan 6n gti ın fabrika çıkış 15" i bunlar :)
Diğer uzakdoğu markalarada hiç bulaşma.

Volkswagen / Golf / 1.8 GTi / SATILIK 89 MODEL GOLF 2 GTİ 1800 MOTOR 16 V sahibinden.com'da

ThE_Unforgiven

Ouzoo

ReDDeviL

Anladımne kadar guzel olsa bıle tanesıde 1000 lıra verılmez..ben yıne ona benzerbeyaz olanları dusunuyorum bu aralar markası aklıma gelmedı sımdı. sen ne kullanıyosun suan
ADK

ThE_Unforgiven

Bende dicektim benim jantlar aracın orjinal jantı ne alaka polo ile :d Ama 4 x bbs ye yakışmamış bence.