13'' GOLF 1 ORJİNAL SAC JANT ARIYORUM...

Başlatan golfmk1, 07 Mayıs 2010, 23:52:43

« önceki - sonraki »

golfmk1

Merhaba arkadaşlar golfüme 13'' orjinal sac jant arıyorum elinde olan arkadaşım var ise görüşelim aracımın üzrindeki 14'' ile takas da düşünebilirim eğer istenirse...
Sahibinden de ki ilanımda aracımın üzerindeki jant daha net gözüküyor bakabilirsin...
Volkswagen > Golf > 1.3 > O BİR EFSANE ESAS DURUŞA GEÇSİN GÖRENLER... #16521427 - sahibinden.com

Mk1GTI

Negüzel 14 jantların var neden değiştiriyorsunki.. Araba gitmiyor diye ise sanırım lastik ölçülerin yanlış olabilir. 14" Jantta lastik ölçüsü 185/60/14
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

golfmk1

büyük geliyor birde aracım orjinal o şekilde binmeyi istiyorum elinde 13 lük olan varsa haber etsin gözünüzü seveyim da haber bekliyorum arkadaşlar

golfmk1

13'' lastik aldım 185/60/13 bunları takacagım çıkaracağım üzerindekileri malum yaz geldi...

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 08 Mayıs 2010, 00:29:07
Negüzel 14 jantların var neden değiştiriyorsunki.. Araba gitmiyor diye ise sanırım lastik ölçülerin yanlış olabilir. 14" Jantta lastik ölçüsü 185/60/14

Erşan abi Benim ATS lerde 195/60/15 lastik var sürte yapıyo, sen ne kullanıyosun? lastik olarak ?
Kılıçoğlu Garage.

cahitarsal

ıstersen bende var lastıklerıde yenı bırsorun yok orjınal mk1 150 tl ye verırım lastıklerle beraber
Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: cahitarsal - 10 Mayıs 2010, 21:40:44
ıstersen bende var lastıklerıde yenı bırsorun yok orjınal mk1 150 tl ye verırım lastıklerle beraber
Üstand yanzlız senin jantlar orjinal Mk1 sac jantı değilki..:S ???
Kılıçoğlu Garage.

cahitarsal

Koy oznm orjınalını goreyım hangı mk1 re baktım ısem onlar var?

Han

Bunlardan mı cahit seninkiler?
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

mami6848

Valla arkadaşım bence sen orjinal polo jantı tak çok daha orjinal duruyor Burak arkadaşımızın Mk1 inde var çok yakışıyo sahibinden de var bikaç tane satılık. istedigin gibi 13 '' aynı zamanda :)

burak.akın

Alıntı yapılan: mami6848 - 11 Mayıs 2010, 00:23:19
Valla arkadaşım bence sen orjinal polo jantı tak çok daha orjinal duruyor Burak arkadaşımızın Mk1 inde var çok yakışıyo sahibinden de var bikaç tane satılık. istedigin gibi 13 '' aynı zamanda :)

:) sağol mami

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: cahitarsal - 10 Mayıs 2010, 23:03:30
Koy oznm orjınalını goreyım hangı mk1 re baktım ısem onlar var?

Ercihan abinin koydukları orjinal Üstad. :) Seninkiler değil Fotolardan gördüğüm kadarıyla. :)
Kılıçoğlu Garage.

cahitarsal

onla bunun farkıne sıyah harıcınde ercu? bırde benım kapaklarda vw ısaretı var audının olabılır net bılmıyorum

GolfMk1Diesel

Üstad, Orjinallerinin delikleri Dikdörtgen, sendeki Elips,

Orjinali dışa bombeli, seninki düz.. :saygılar
Kılıçoğlu Garage.