Golf 4 kapi acma kollarini LED lamba R32 daki gibi yaptim :)

Başlatan Slayer_8, 06 Mayıs 2010, 16:33:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nizam

kapılarda görmek isteriz gece görüntüsünü merak ettim ?
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

cahitarsal

Nasıl yaptın ıslemı? Bastımı ledlerın beyınlerını nasıl ayarladın? Brawoo :tamamdir
Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

OffLineR

Kapı kollarını da scotch brite ile soldan sağa fırçalasaydın aynı R32'deki gibi olacakmış.
Eline sağlık, güzel uygulama olmuş.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Slayer_8

ben led leri hazir satin aldim resimdeki gibi eger isterseniz yapma islemini hakkinda bilgi girerim.

bi kac kisi daha yapmis onlarinki mavi onlarin resimleri bunlar

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Slayer_8

kapi kollarini soktukten sonra LED lambalarin basliginin girecegi kadar genislikte matkapla deldim sanirim 5 lik uctu.Delerken krom kollari cikara bilirsiniz ama ben cikarmadim acma pozisyonuna getirip deldim.

-delme yerleri kapi kolarini ters cevirginizde (resimde ön kisimda isaretledim)cukur bir bolme var ordan delinecek ve Led ler yerlestirildikten sonra sicak silikon tabancasi ile doldurun ki sonra kayma icine kacma gibi durumlar olusmasin;)

gültekin77

Karakter alışverişte ortaya çıkar.

Slayer_8

Baglama islemi;

-baglama isleminde leyim yapmadim sadece 2 kabloyu kesmeden yada koparmadan birlestirmede kullanilan bu materyali kullandim.

-söför yani ve arka kapi kollarinda pencere acma dügmesine bagliyoruz.
+ 12volt kirmizi-beyaz kablo pecere acma dügmelerinde arkada 4  nolu giris (eksi)- baglanti kablosu ise 3 nolu giris beyaz-gri kablo
not:  bazi golf 4 lerde kirmizi kablo olmaya bilir giris 4 12volt girisidir...( 5 nolu girisin yaninda 5 nolu giriste kablo bagli degildir yani bos .)

-söför kapisinda ise cam ayarlama joystick ìne bagliyoruz.
cam ayarlama joystick kahverengi-gri eksi(giris 8)ve gri-mavi +(12volt giris 5)

ÜRENCİK

VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

passione34

yellow_driver