MKII DEN SONRA MK III LE GERİ DÖNDÜM

Başlatan ismailtunca81, 19 Şubat 2010, 21:43:02

« önceki - sonraki »

ismailtunca81

bugün yaptırdım çok hoşuma  gitti

TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

suskun

H.G WORKS

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

ismailtunca81

arkadaşlar  çok teşekkür ederim

kaportada  biraz  güneş  yanığım var  pasta  cila  ile giderilecek  inşallah yada  daha çok yanması  engellenecek  onun dışında  herhangi bir sıkıntımız  yok çok şükür

car wolf

My Cars Audi & Vw Germany Style

ismailtunca81

sportline ile  comfortline  arasındaki  farkı bilmiyorum sanırım sportlinede sunrof  var  bende  yok  ben  comfortline diyorum

ama göstergelere  koltuklara  jantlara  bakınca  sportline  gibi  duruyor 

car wolf

Alıntı yapılan: ismailtunca81 - 01 Mayıs 2010, 21:20:04
sportline ile  comfortline  arasındaki  farkı bilmiyorum sanırım sportlinede sunrof  var  bende  yok  ben  comfortline diyorum

ama göstergelere  koltuklara  jantlara  bakınca  sportline  gibi  duruyor 
sportline çoğu şeyi o sunroof extra paket ise koydurmamıştır sahibi sıfır alırken 1.500 2.000 lira fark yapıyor çünkü
My Cars Audi & Vw Germany Style

ismailtunca81

suskun

H.G WORKS

ismailtunca81

Hamit  valla  utandırıyorsun birader çok sağol  çok mutlu  oldum
:sevgi:

suskun

aracı çok fazla olmasada yakından gören olarak normal arkadaşlarda görse aynı tepkiyi verirdi :sevgi:
H.G WORKS

htmetin

Bu Almanlar bizim düşünemediğimiz şeyleri düşüyorlar.. yada gerçekten salaklar. 97 model arabda standart olarak sunulan bir özellik 98 modelde sunulmuyor. Genelde kasanın son yıllarına doğru yapıyorlar bunu.. sportline modellerde sanki ellerindeki parça stoğunu tüketmek istemişler gibi..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline