maviş polo 2010 / TDI

Başlatan epasali, 30 Nisan 2010, 20:08:50

« önceki - sonraki »

epasali

ALPER.

hayırlı uğurlu olsun, maşallah, rengine bittim

epasali

saol kardeşim tşkurler

maverick

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güle güle kullan
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

passaterdem

usta nasıl bir renktir bu ya  :sevgi: harika Allah kazadan beladan saklasın  :tamamdir
Gidenlerin ardından ilk defa bakmıyorum.. Alışkın duygularım.

epasali

suskun

H.G WORKS

mami6848

Çok güzel allah nazarlardan saklasın kazasız belasız sürüşler..... :sevgi:

hocin

bu renk çok iyiymiş:) ve... tdi:) arabadan, sürüş izlenimlerinden.ses durumundan. yakıt tüketiminden biraz bahsedebilirmisin?

TuningLINE

Maşallah çok güzel görünüyor :tamamdir
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

epasali

Alıntı yapılan: hocin - 07 Mayıs 2010, 01:30:22
bu renk çok iyiymiş:) ve... tdi:) arabadan, sürüş izlenimlerinden.ses durumundan. yakıt tüketiminden biraz bahsedebilirmisin?

arabada motor sogukken biraz ses oluyor ama içeri ses vermiyor ısınnca o seside kesi  yakıtıtı da cok iyi  1 depoyla 900-950 km yol yapabılıyon depoda 160tl ye doluyor performansıda cok iyi  tavsiye ederim alacak olnlara  ben cook memnunum  jantlarınıda mutlaka deyişin  17 inç cok güzel oluyor arabaya zorlama filanda yapmıyor

Mk1GTI

Yeni POLO Golf ten daha yakışıklı bence renkte çok güzel heleki dizel bu araba ömürlük...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

hocin

Alıntı yapılan: epasali - 08 Mayıs 2010, 15:53:35
arabada motor sogukken biraz ses oluyor ama içeri ses vermiyor ısınnca o seside kesi  yakıtıtı da cok iyi  1 depoyla 900-950 km yol yapabılıyon depoda 160tl ye doluyor performansıda cok iyi  tavsiye ederim alacak olnlara  ben cook memnunum  jantlarınıda mutlaka deyişin  17 inç cok güzel oluyor arabaya zorlama filanda yapmıyor
yazın dahada fazla yapabilir ozaman,45 litre civarı ozaman deposu, fena rakamlar değil,tabi kendi sınıfında daha iyi yol gidenler var ama bu kasa için ufak tefek farklara katlanılır,iyi sürüşler:)

Yükselgfb

Gerçekten çok güzel bir araç jantlar da çok yakışmış güle güle kullan.Polonun yeni kasası gerçekten çok yakışıklı sınıfının da şüphesiz 1 numaralı aracı  :tamamdir