Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
golf ler hakkında bilginize ihtiyacım var.. - Sayfa 2

golf ler hakkında bilginize ihtiyacım var..

Başlatan redmonster, 25 Nisan 2010, 20:43:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

braveheart53

Alıntı yapılan: ercijuana - 26 Nisan 2010, 12:08:48
o dizeller için dedi ole erhan :D
86 golf 2 c kasalardada bizim motoru kullanmıştılar sanırım :D
pardon kanka ya ben ona dikkat etmemişim sağol uyardığın çok teşekkür ediyorum. seviyorum seni kankaaaa :D :D :sevgi:

Mk1GTI

4 vites uzundur özellikle 3. vitesi inanılmazdır ama işin içine ekonami girince uzun yolda 5. vites çok önem kazanıyor.. 4 ileri şanzımanda 3400-3500 Devirde 100km hız yakalanıyor 5. viteste devir saati 2800-2900 devir civarında kalıyor.. Tabi bu değerler motorun sentesi düzgün ise.. Sentede biraz kaçıklık olsun devir saati yukarıda yazdığım değerlerden yüksek oluyor  :tamamdir
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: braveheart53 - 26 Nisan 2010, 12:06:52
benim 5 ileri ama bende de bitmiyor karbüratörlü motorlarde devir kesme diye bişey olmadığından bas basabildiğin  kadar. şahsen 2. videste 100 yapıyorum. diğerlerini tam denemedim hız felakettir ;D ;D ;D

Ah keşke olsa benim arabaya bindiğimde en çok sevdiğim şey kesici yapmak .. VUdudu du ^-^ ^-^ :D
Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 26 Nisan 2010, 13:20:16
4 vites uzundur özellikle 3. vitesi inanılmazdır ama işin içine ekonami girince uzun yolda 5. vites çok önem kazanıyor.. 4 ileri şanzımanda 3400-3500 Devirde 100km hız yakalanıyor 5. viteste devir saati 2800-2900 devir civarında kalıyor.. Tabi bu değerler motorun sentesi düzgün ise.. Sentede biraz kaçıklık olsun devir saati yukarıda yazdığım değerlerden yüksek oluyor  :tamamdir

Abi  500 metreyi güzel kulanırsan belki 3 bile gerek kalmıcakmış gibi geliyo..son gazda.. :D
Kılıçoğlu Garage.

redmonster

arkadaşlar sonuç olarak 5 vitesin iyi olduğu konusunda hepimiz hemfikiriz değilmi..
Ne Kadar Duman O Kadar Randuman ..

Han

Alıntı yapılan: redmonster - 26 Nisan 2010, 20:10:58
arkadaşlar sonuç olarak 5 vitesin iyi olduğu konusunda hepimiz hemfikiriz değilmi..
:tamamdir
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

al_pacino

keşke 6  7 ileri olsa diyom ben bazen atarsın araba kendi haline gide hiç yakmaz ;)

ahen

merhaba arkadaşlar öncelikle kendmi tanıştırayım kimse daha tanımaz sanırım ismim ahen istanbulda bilgisayar firmasında teknik servis sorumlusuyum neyse bunları geçelim  :) sorularım olucak yanıtlarsanız sevinirim :)
1. golf 1 hastasıyım nerden bulurum temizini?
2. en ucuz nekadara bulunabilir?
3. Babam diyor yaşından büyük araba alma altından kalkamassın :)
4.toplamaya kalksak görünümde fazla oynamadan klasik görünüm nekadar çıkartırız aracı :)

şimdiden teşekkür ederim vwtr üyelerine :)

lostys

Alıntı yapılan: ahen - 28 Nisan 2010, 01:40:20
merhaba arkadaşlar öncelikle kendmi tanıştırayım kimse daha tanımaz sanırım ismim ahen istanbulda bilgisayar firmasında teknik servis sorumlusuyum neyse bunları geçelim  :) sorularım olucak yanıtlarsanız sevinirim :)
1. golf 1 hastasıyım nerden bulurum temizini?
2. en ucuz nekadara bulunabilir?
3. Babam diyor yaşından büyük araba alma altından kalkamassın :)
4.toplamaya kalksak görünümde fazla oynamadan klasik görünüm nekadar çıkartırız aracı :)

şimdiden teşekkür ederim vwtr üyelerine :)

1. ben de öyleyim bende var verelim :)
2. en ucuzunu değil, çürükse bile, çürüğünü bildiğini alcaksın ki, temizlemeye kalktığında neresinde ne var göresin.
3. ben 26, arabam 29 yasında, geçinip gidiyoruz :)
4. şu anda ben kaportaya girme hesapları yapıyorum. max 3 bin liraya 2010 model bi golf mk1 im olcak inşallah :)

ahen

lostys

ahen

araç süper de neden satıyorsun ve biraz pahalı 2.5 3  bin e buldum 2 tane alıp kendim toplamayı düşünüyorum ne dersin?

lostys

Alıntı yapılan: ahen - 28 Nisan 2010, 21:55:42
araç süper de neden satıyorsun ve biraz pahalı 2.5 3  bin e buldum 2 tane alıp kendim toplamayı düşünüyorum ne dersin?
yoo öyle satıyim filan diye gezinmiyorum :) soranlara söylüyorum sadece, zaten bende toparlıcam. bunu toplarsam öyle satıcam sanırım, baska bi tane toplamak için :) bu sefer cabrio dusunuyorum :)

ahen

hayırlısı olsun arkadaşım ama dediğim gibi bi tek kapı alacam bi boyatıcam bi jant bi filitre bi eksoz başlıhı bi tesko bi film çekicem birde alçaltıcam binecem
:D