Jetta Mk6 // Sf. 22 Scirocco Jantlarıyla

Başlatan Atay, 14 Ağustos 2009, 23:07:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lostys

bende istiyoooooooooooooom  ::)

çok güzel olmuş ya :) ya bana passat aşkı getiriyo bu araba :) ne varsa eskilerde var aga... başka da bişi demiyom :)

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

car wolf

araç ta beyaz olduğu için daha güzel bir görüntü ortaya çıkmış gerçekten çok hoş :sevgi:
Alıntı yapılan: lostys - 26 Nisan 2010, 16:48:37

çok güzel olmuş ya :) ya bana passat aşkı getiriyo bu araba :) ne varsa eskilerde var aga... başka da bişi demiyom :)

satalım  ::)
My Cars Audi & Vw Germany Style

Atay

Alıntı yapılan: lostys - 26 Nisan 2010, 16:48:37

Sağolasın abi.Aynen katılıyorum eskisi en iyisi :).Bu gün sanayiden zor çıktım zaten araba çok güzel çok bakımlı dediler nazar değecek diye korktum.
Food's life! Learn it.

Atay

Alıntı yapılan: car wolf - 26 Nisan 2010, 16:51:56
araç ta beyaz olduğu için daha güzel bir görüntü ortaya çıkmış gerçekten çok hoş :sevgi:

Teşekkürler Sedat.Satılığa çıkarmamış olsaydın senin arabaya da yaptırırdık.
Food's life! Learn it.

lostys

Atay

35 Liraya yaptılar abi 10 dakika içersinde kalıbını çıkarttı hemen kesti,biçti,dikti,taktı gönderdi beni :)
Food's life! Learn it.

GolfMk1Diesel

Süpper abicim valla çok hoş olmuş..  ;) Nerde yaptırdın herhangi bi terzide felanmı hazırları var ama kalitesiz oluo..
Kılıçoğlu Garage.

Atay

Sağol Birkan.Sanayide yaptırdım adamlar sadece bu iş üzerine çalışıyorlar.Dükkan sahibiyle biraz muhabbet ettik Avrupaya da onlar gönderiyorlarmış.Google'a oto maske yaz hemen çıkıyor.
Food's life! Learn it.

cabrio63

güzel olmuş maşallah sadece jant istiyo :tamamdir

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

Atay

Alıntı yapılan: cabrio63 - 27 Nisan 2010, 23:22:52
güzel olmuş maşallah sadece jant istiyo :tamamdir

Teşekkür ederim.Jantları aldım ancak şehir dışında olduğum için ilgilenemiyorum:(.Umarım ileride hepsi olacak.
Food's life! Learn it.

Atay

Dün marşpiyerler boyandı, cuma günü pasta cila yapılacak  :D
Food's life! Learn it.

cabrio63