Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Battım Sanzıman gitti.!!! - Sayfa 2

Battım Sanzıman gitti.!!!

Başlatan Kanun, 04 Şubat 2010, 01:48:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kanun

Sanırım Birazda Şans demek Lazım.. :-[.İnsallah Başkalarına olmaz... Bugun Ustayla Görüştüm.700-900 arası diyorlarmış.bide İşçilik derken bi bana 1.200 civarı mal olacak desenize...Umarım başka sıkıntı Çıkmaz bundan sonra sileceği bozulursa bile karar verdim satacam arabayı. >:( >:( >:(

ahmed6042

Alıntı yapılan: Kanun - 05 Şubat 2010, 00:28:07
Sanırım Birazda Şans demek Lazım.. :-[.İnsallah Başkalarına olmaz... Bugun Ustayla Görüştüm.700-900 arası diyorlarmış.bide İşçilik derken bi bana 1.200 civarı mal olacak desenize...Umarım başka sıkıntı Çıkmaz bundan sonra sileceği bozulursa bile karar verdim satacam arabayı. >:( >:( >:(
Böyle düşünmeyin bence.Başka araba aldığınız zaman onlarda Bora daki konforu rahatlığı bulamayabilirsiniz hem yeni alacağınız araba sorun çıkarmayacak diye düşünmeyin sıfır araçlar bile sorun çıkarabiliyor.Bunun en azından neresine ne oldu ne değişti biliyorsunuz.
Das auto.

riky73

Alıntı yapılan: ahmed6042 - 04 Şubat 2010, 15:32:14
Valla aynısı bana da olmuştu.Bende de polo var.Sanırım kronik değil de kullanımla alakalı hassas diyelim biz ona ;) benim volan da biraz kötü durumdaydı komple değiştirttim çıkma sorunsuz buldum bir tane eskiyi verdim 400-500 civarı da nakit verdim halloldu.Ama yağı keçeleri vs vs derken bu iş epey tutuyor golfte borada daha pahalıdır.

Benim de şanzımana ihtiyacım var. Nereden aldınız?

ahmed6042

Alıntı yapılan: riky73 - 11 Şubat 2010, 21:57:20
Benim de şanzımana ihtiyacım var. Nereden aldınız?
Ankara Yıldız Sanayi Sitesinde hurdacılar var en büyüğü audi oto diye bir yer.Ama pazarlık yapmayı unutmayın hurdacı tutturduğuna satar.
Das auto.

riky73

Alıntı yapılan: ahmed6042 - 14 Şubat 2010, 15:44:43
Ankara Yıldız Sanayi Sitesinde hurdacılar var en büyüğü audi oto diye bir yer.Ama pazarlık yapmayı unutmayın hurdacı tutturduğuna satar.
Siz kaça almıştınız şanzımanı? Ona göre pazarlık yapayım.

ahmed6042

Alıntı yapılan: riky73 - 14 Şubat 2010, 16:26:09
Siz kaça almıştınız şanzımanı? Ona göre pazarlık yapayım.
Araca göre değişir fiyatları.Bende 97 polo sportline var eski şanzımanı verip üzerine de 400 veya 500 vermiştim tam emin değilim ama.Hepsine sorun fiyatı ona göre pazarlık yapın bence.Bi de değişik tipleri var şanzımanların kendinizinkini tam öğrenin ne olduğunu ya da bilen biriyle gidin.
Das auto.

xjandarmax

benim arac 221000km de ben ikinci sahibiyim araci 195000 de aldim:) bu araclarda getribe kronik bir sorun aracin ilk sahibi getribeyi 74000de bir problemden dolayi komple degistirmis(garanti kapsamindaydi) aracim 221000 km olmasina karsin masallah saat gibi 26000km yaptim daha tek kurus masrafta cikarmadi . araba iside hatun iside sans isi ikiside kapali kutu aldiktan sonra ya elinde patlar yada sefasini sürersin:)

piyon

Araba olsunda tenekeden olsun :)

ismailtunca81

agbi aabayı bi nebze  ustaya felan götürüyon  teste  felan sokuyon arızamı yaptı ustaya götürüyon veriyon parayı  yaptırıyon ama diğerine  ne para yeter  ne de  usta :D
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

htmetin

Alıntı yapılan: xjandarmax - 03 Mart 2010, 21:01:38
benim arac 221000km de ben ikinci sahibiyim araci 195000 de aldim:) bu araclarda getribe kronik bir sorun aracin ilk sahibi getribeyi 74000de bir problemden dolayi komple degistirmis(garanti kapsamindaydi) aracim 221000 km olmasina karsin masallah saat gibi 26000km yaptim daha tek kurus masrafta cikarmadi . araba iside hatun iside sans isi ikiside kapali kutu aldiktan sonra ya elinde patlar yada sefasini sürersin:)

:tamamdir :tamamdir :tamamdir
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline