Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bu radoyu bileniniz fikir sahibi olanınız var mı?

Bu radoyu bileniniz fikir sahibi olanınız var mı?

Başlatan lyk, 14 Nisan 2010, 18:46:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lyk

Volkswagen > Corrado > G60 > Benzersiz Alman Efsanesi #23294251 - sahibinden.com

Arkadaşlar,
Bu linkteki Eskişehir'de olan arac hakkında bilgi sahibi olanınız var mı? El sıkıştım, kısmetse almaya gidiyorum. Ömrümde ilk defa da bir arabayı görmeden alıyorum ya hadi hayırlısı. :-\

Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim. Niyetim baştan sona aracı toplamak.

Teşekkürler...

e12

hurdasınıda hedıye edıyor bence aracta dırı duruyor..sımdıden hayırlı olsun umarım ıstedıgın gıbı olur..

lyk

Teşekkürler...
Aldığımız bilgi de temiz olduğu yönünde. Bakalım illaki bir süprizi olacaktır.

corrado

hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

lyk

Teşekkürler
Database'den aracı biliyordum. Ancak tabi burada nereyse hiç bilgi yok araç hakkında.
Artık biz İstanbul'a getirdikten sonra bakacağız heryerine...

VolBull

Bu Corrado supercharger ını, Scirocco 1.8GTI modeline takabilir miyiz? yada aracın mevcut parçalarını zorlamayacak kadar güçte bi supercharger taksak ne kadara patlar acaba bize? 20-30BG artırsa, sesini verse yeter bana...  ^-^

-35 KRL 53- -16 AV 332-
81 Scirocco Mk1 1.6 GL 87 Scirocco Mk2 1.8 GTi 92 BMW 318i

TİMUR

Alıntı yapılan: VolBull - 21 Nisan 2010, 16:40:28
Bu Corrado supercharger ını, Scirocco 1.8GTI modeline takabilir miyiz? yada aracın mevcut parçalarını zorlamayacak kadar güçte bi supercharger taksak ne kadara patlar acaba bize? 20-30BG artırsa, sesini verse yeter bana...  ^-^
masrifli olur hem bizim arabalara süpercharger i takacak baba yiğt yok tr de  :tamamdir
SCIROCCO  GTS MK2 1,8 8V

talos

bu aracın motorunu güçlendirmeden sc takılmamalı turboya benzemez alırsın motoru eline sc tam kapasitede %100 lere varan verim artışı sağlarki stock motorun buna dayanabileceğine inanmıyorum zaten sc takınca tüm yakıt beslemeni elden geçirmen gerekecektir

VolBull

Direk G60 motor bulur takarım, daha ucuza patlar.  :D

-35 KRL 53- -16 AV 332-
81 Scirocco Mk1 1.6 GL 87 Scirocco Mk2 1.8 GTi 92 BMW 318i