Satılık BBS RS'li Jetta mk2 coupe 1.8 GTI

Başlatan sekonline, 15 Nisan 2010, 13:35:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Hayırlı satışlar nereye ya daha tampon takacaktık  ;)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

sekonline

acelesi yok arkadaşlar bi yandan yapacaklarımı yapıyorum satılmasaada olur  :tavkiss:
yeni proje her zaman var bende  ::) 8)

10-UR

Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza.

10-UR

tam ıstedıgım model ama 15 miş 16 sını cok aradım
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza.

Kingpin

Aa teyzenin bize 6.750'ye bıraktığı araç. Ne kadar güzel siz almışsınız. Umarım en kısa sürede döşemeciye görünür araç.  ;) Ve kaportaya.

taha_jetta80

Alıntı yapılan: Kingpin - 17 Nisan 2010, 14:51:06
Aa teyzenin bize 6.750'ye bıraktığı araç. Ne kadar güzel siz almışsınız. Umarım en kısa sürede döşemeciye görünür araç.  ;) Ve kaportaya.
sana yine fazlaya bırakmış ;) 6,000 da bana dediya... dileklerini bende umarımmm..

Kingpin

Alıntı yapılan: taha_jetta80 - 17 Nisan 2010, 15:10:40
sana yine fazlaya bırakmış ;) 6,000 da bana dediya... dileklerini bende umarımmm..

Di mi her malın bir ederi vardır.  ;)

taha_jetta80

neyse abi yorumsuz kalalım biz en iyisi sonra bizim arabalara 15 bin istersek sorun olmasın ;)

sekonline

dedıqı_qıbı_er_malın_bı_deqerı_war_.......

Kingpin

Alıntı yapılan: taha_jetta80 - 17 Nisan 2010, 16:33:22
neyse abi yorumsuz kalalım biz en iyisi sonra bizim arabalara 15 bin istersek sorun olmasın ;)

Tabi canım kardeşim.

sekonline

Alıntı yapılan: Kingpin - 17 Nisan 2010, 14:51:06
Aa teyzenin bize 6.750'ye bıraktığı araç. Ne kadar güzel siz almışsınız. Umarım en kısa sürede döşemeciye görünür araç.  ;) Ve kaportaya.
arabanın_kaportalık_bı_masrafı_yokkı_kardesşşşşşşşşşşş
sen_baska_Araca_baktın_sanırım:):):):)
ayrıca_arabayı_sızde_6yabıle_alsanız_arabanın_kafadan_2000_lıra_masrafı_wardı_yuruyen_on_takım_amortısorler_3_yıllık_muayne_cezası
ıvır_zıwır_ :saygılar

crank

bu jettanin bbs leri yeter...  onceki fiyati ve gecmisi cokta onemli degil... tek kapi kupon bi jetta her zaman bu paralari hak eder satilir satilmaz o ayri mesele...

Naim88