Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
bmw e30 =) yeni foto syf: '14' de

bmw e30 =) yeni foto syf: '14' de

Başlatan sheker_, 11 Nisan 2010, 03:05:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sheker_

Artık bende bir 81 model bir golf aldım daha 3 gün önce çok aradım ve sonunda istedigim temizlikte olanını buldum.Golf SC 1.1 motor. En kısa zamanda hatta yarın akşam fotograflarını paylaşacağım inşallah.Üstelik ilk arabam cok severek biniyorum.=) 5 yıldır çeşitli markalarda araç kullandım birkere kimse sormadı satıyormusun, diye 3 günde en az 10 tanımadığım kişi sordu yolda giderken camdan soranlar felan =) eylenceli bi arabam oldu. Sizlerlede birlikte ufak ufak daha güzel ve eylenceli hale getireceğim.Yarın fotoğrafları yükledıkten sora yorumlarınizi değerlendiricem. Selamlar ...

burak.akın

:) hoşgeldinn hayırlısı olsun kazasız belasız kullanmak ve burada iyi vakit geçirmen dileğiyle...  :))) bizim arabalar güzeldir

sheker_

Hoş bulduğuma emin olablirsiniz ;)

Atay

Hoş geldin,aracın hayırlı olsun.Güzel,kazasız günlerde kullanman dileklerimle...
Food's life! Learn it.

cery

Biri Daha Virüsü Kaptı. Gazamız mübarek olsun  :D

GolfMk1Diesel

Maşallah. Resim isteriz tez zamanda.. ::) ;)
Kılıçoğlu Garage.

SNCKTR

bu virus tüm dünya'ya yayılıyor  :) hosgeldın  ;)

GolfMk1Cabrio

Aramıza hoş geldin bir Mk1 virüsüne yakalanmış vaka daha merak etme bu virüs iyi huyludur ama kurtulman pek mümkün değil emin ol çok eğlenceli ve güzel araçlardır kazasız belasız cezsız kullanman dileğiyle iyi forumlar. En kısa zamanda fotoları bekliyoruz  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

M-uhteşem-K-üçük-1

aиıL

MK1_pwer

!!!Küçük Ama Etkili!!!

777

hoşgeldin, resimleri bekliyoruz :)
Akıl, kavradığı ve inandığı her şeyi başarabilir.

mami6848

Hoşgeldin arkadaşım benimde dilegim resim yönünde...  >:D  :sevgi:

sheker_

Hepinize teşekkür ederim bütün güzel temennilerinizi aynı sekilde sizlere diliyorum fotograf gönderme işini çözünce gelio fotograflar ;)