Golf MK1 Caddy VR6

Başlatan golden_caddy, 13 Mart 2010, 22:59:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nizam

bu dorseyi çeker o motorlar heralde :D

masalah
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

al_pacino

o dorseyi koysan kafa 1 mt havaya kalkar heralde  ;D

c3t1n

camurluklardaki mattsiyah bi degisik duruyor...onlar bidaha yapilacakmi yoksa öylemi kaliyor?? yoksa süper görünüyor...motorda bi parlaklik yokmu ;D

burak.akın

araç süper panjurda çok güzel göstermiş aracı biz bbulamazmıyız o panjurdan ya :)

GolfMk1Diesel

Maşallah Caddy lere ayrı bir tutkum vardı daha çok fittilledin, gözümüzü gönlümüzü açtın saolasın abi.. ;)
Kılıçoğlu Garage.

golden_caddy

o görünen camurluklarin üstünü ben boyatdiktan sonra jantlar icin cekildigi icin pas tutmamasi icin boyadik. Yani araba yeniden boyanak. O panjurlar cok nadirler ve bulmasida cok zor, ama burdada bulursan bayaa pahali.

golden_caddy

Motorun bir ay önceki hali budu. Su an Motor sökülmüs vaziyette cünkü yeniden parlatilacak.

Burda Motor parlatilmis ama 100% olmadigi icin yeniden yapilacak

c3t1n

güzel görünüyor bence su bidonlarini yenile bide buji kablolarinin hepsini siyah yap daha güzel durur
buda bizim arkadasin...

GolfGti16VMk1

Maşallah güzel uğraşla ortaya güzel bir araç çıkmış . Zamanlar çoğu şeyi değişeceğine eminim.

Kolay gelsin.
Volkswagen Motorsport

mk1 2.9 vr6

valla aracın cok guzel bende vr6 hayranı oldugum icin bir baska gozumde. nazar degmesin  :tamamdir

golden_caddy

sagol. sanada iyi ugrasmalar. kolay is degil. bitirirsen baya baya tadini alirsin.

MeTHea35

hoş guzel süper hatta kazasız belasız kullanman dılegıyle...

panik

Alıntı yapılan: mk1 2.9 vr6 - 09 Nisan 2010, 21:25:21
valla aracın cok guzel bende vr6 hayranı oldugum icin bir baska gozumde. nazar degmesin  :tamamdir
kıskanmaya başladım, iki oldunuz forumda... tebrikler güzel araç :tamamdir

golden_caddy

herkese iyi aksamlar. bugün palatilmis parcalari taktim. cok süper oldu (ayna yerine kullanacam)

ve bugün bütün fren hortumlarini yeniledim.