İstanbul Buluşması Yapma Zamanı Geldi Artık..?

Başlatan car wolf, 08 Mart 2010, 15:50:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

car wolf

hemen hemen herkese ortak olucağı buluşma yeri Bostancı İdo nun ordaki balıkçıların olduğu yerde toplanalım ordan o bölgedeki ceplerden birisine gideriz ??? iş çıkışı gelicek olnlar çok ise maltepe migros un oraya gidelim hem yiyecek ihtiyaçlarınıda gidermiş olurlar . Saat 6 - 7 gibi   nasıl çalışanlar o saate  yetişe bilirlermi ??? fikirlerinizi söyleyin en geç perşembe günü netleştirelim
My Cars Audi & Vw Germany Style

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Ouzoo

Ben gelemeyeceğim ama şöyle diyim.Anadolu yakası buluşma için biraz sıkıntılı. Bölge buluşmalarında park alanı her zaman sorun olmuştur. Konu cepler ufak olmakla birlikte cuma akşam üstü İstanbul düşünüldüğünde bütün millet dışarıda olacağından yer sıkıntısı doğabilir.Ceplerden ziyade rahat rahat araçlarınızı çekebileceğiniz daha geniş  bir yer bakmanız faydalı olur.
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

mami6848

Alıntı yapılan: Ouzoo - 05 Nisan 2010, 12:09:35
Ben gelemeyeceğim ama şöyle diyim.Anadolu yakası buluşma için biraz sıkıntılı. Bölge buluşmalarında park alanı her zaman sorun olmuştur. Konu cepler ufak olmakla birlikte cuma akşam üstü İstanbul düşünüldüğünde bütün millet dışarıda olacağından yer sıkıntısı doğabilir.Ceplerden ziyade rahat rahat araçlarınızı çekebileceğiniz daha geniş  bir yer bakmanız faydalı olur.
Çok doğru ve yerinde bir yaklaşm Özellikle İstanbulu tanıyan ve yaşıyan bir kişinin yaklaşımı çok başarılı kardeşim bende sana katılıyorum Gelemeyecegim bende aslında tüm istanbul benim için 5 dk ama yok herkes ordaymış zaten ben çok uzak kalıyom avrupada görüşürüz inşlh ama o gün Cuma günü ben emrah ve burak akşam üstüde murat abi katılırsa gün boyu birlikte olcaz avrupadan katılmak istiyen arkadaşları bekleriz. Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum Sevgiler saygılar..  :sevgi:  :sevgi:  :sevgi:  >:D

suskun

sedatım izin işi mayısa kaldı valla kusura bakmayın bugün şansımı denedim ama nafile malum gündem yoğun
H.G WORKS

mecamir

hobaaaaa... hacı ayda yılda bir gelelim buluşalım dedik su yaptınız yahu. benim otel de anadolu'da by hotel (kozyatağı). benim için fark etmezdi nerde olduğu ben çoğunluğa uyarım ama herkesi görmek, tanışmak isterim. tam köprünün ortasında buluşalım kimseyi kırmayalım  ;)

dgncn_1907

By Otel bana çok yakın eğer bilmiyorsanız buraları buluşmaya beraber gidebilirz.:)

mecamir

Alıntı yapılan: dgncn_1907 - 06 Nisan 2010, 00:02:00
By Otel bana çok yakın eğer bilmiyorsanız buraları buluşmaya beraber gidebilirz.:)

Teşekkürler. Doğma büyüme İstanbul Kadıköy'lüyüm, iyi bilirim. Zaten otele geçmeden direk buluşmaya geçerim büyük ihtimalle :) Belki dönüşte birlikte dönebiliriz ama ;)

car wolf

gelemeyenlerin canı saolsun büyük buluşmada yada tekrardan yapılan mini buluşmada görüşürüz kısmet değişmiş artık.

burak.akın

Alıntı yapılan: mami6848 - 05 Nisan 2010, 20:21:25
Çok doğru ve yerinde bir yaklaşm Özellikle İstanbulu tanıyan ve yaşıyan bir kişinin yaklaşımı çok başarılı kardeşim bende sana katılıyorum Gelemeyecegim bende aslında tüm istanbul benim için 5 dk ama yok herkes ordaymış zaten ben çok uzak kalıyom avrupada görüşürüz inşlh ama o gün Cuma günü ben emrah ve burak akşam üstüde murat abi katılırsa gün boyu birlikte olcaz avrupadan katılmak istiyen arkadaşları bekleriz. Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum Sevgiler saygılar..  :sevgi:  :sevgi:  :sevgi:  >:D
:sevgi:  :)

nakres

cuma akşamı karşıya geçmek miiiiii :D
   cuma günleri trafiğin en yoğun olduğu gündür...

!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

arda_86xxx

BULUŞMANIN SONUCU ŞİMDİ NE OLDU ?? ARKADAŞLARR BİLEN VARMI?

nizam

avrupada kiler bu yakaya gelmeyecekler gibi duruyor o yüzden

maltepe carrefourda bulusup oradan sahile inmek daha mantıklı yagmur yagarsada carrefourda takılırız
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

car wolf

buluşma var gelen gelir aga yapcak birşey yok nizam abide vekalet o nederse bende demiş sayılırım çalıştığımdan nete giremiyorum byy