Bologna C50 TRAFİK TUŞU

Başlatan acn10, 03 Nisan 2010, 20:27:02

« önceki - sonraki »

acn10

Değerli arkadaşlar Polo olan aracımda Blaukpunkt radyo teyp kullanıyorum.onda bır özellik var yolda trafik anonslarını dinleme tuşu var ekranda resimde gördüğünüz gibi 3 ad araç resmi çıkıyor...bu resım ekrandayken teypten belirli aralıklarla düüüt diye ses geliyor bu sesi iptal edemiyorum.bu teybi kullananlar var ise o ekrandaki araç resimlerini MENÜ 'nün hangi bölümünden nasıl iptal edebilirim.lütfen bir el atarmısınız.......
ALLAH, DİN, BAYRAK, VATAN VE ATATÜRK SEVGİSİ KALPTENDİR. BU DEĞERLER SİYASET İLE ÖLÇÜLEMEZ. SİYASET ÜSTÜDÜR.TARTIŞILAMAZ…..

krc

tim tuşuna 3-4 sn ye basılı tut ses ve işaret gidecektir?trafik tuşu demişsin biraz acarmısın konuyu

acn10

konuyu açayım kardeş PANELDE TRAF yazılı tuş varya o tuş..TİM TUŞU HANGISI  BENDE ONU GÖREMEDIM
ALLAH, DİN, BAYRAK, VATAN VE ATATÜRK SEVGİSİ KALPTENDİR. BU DEĞERLER SİYASET İLE ÖLÇÜLEMEZ. SİYASET ÜSTÜDÜR.TARTIŞILAMAZ…..

krc

bendeki tim tuşu sendeki traf tuşuyla aynı. bu tuş ne işe yarıyorki

®oyal

Trafik anansu: TP : Tünel, viyadük, köprü,ve yol durumunu bildiren resmi radyo frekansıdır.

Mk1GTI

Bildiğim RDS sistemi. Basıldığında RDS frekansından teleks yayını varsa bunu ekranda yazılı olarak geçirecektir ama tr de çalışımıyor sanırım bu sistem..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

maverick

izmir karşıyaka tünellerinde çalışıyor
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM