hız sabitleyici (cruise kontrol)

Başlatan GÜNHAN, 25 Nisan 2007, 00:23:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

maverick

arkadaş demiş debriyaja basınca devreden çıkar diye çıkmaz yanılmayın gaz ve fren devreden çıkarıyor bilginize.............
kazasız belasız sürüşler size ve herkese saygı ve sevgiyle

Alıntı yapılan: Halil Kara - 05 Mayıs 2009, 01:04:36
:)
Kilitlenmesi gibi birsey soz konusu degil.Aracin frene, gaza yada debriyaja basmaniz iptal olmasi icin yeterli oluyor.Ya da dugmesinden kapatirsin.
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

maverick

arkadaşlar kitapçığına baktım debriyaj ve fren devreden çıkarıyormuş  :D
kazasız belasız sürüşler size ve herkese saygı ve sevgiyle
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

burak_37

ne karışık kuruşuk bişey lya bu hız sabitleyici  :D:(

eray2706

slm arkadaşlar bende yeni 2004 bora var tüplü. motor arıza göstergesi yanıyor. servise götürdüm lpg oldugu için beyin bazen tanımıyor diye yanıyor cevabını aldım. motor arıza ışıgını cihaza baglayarak kapattılar ama 1 hafta sonra yine yanmaya başladı. bunun için ne yapabilirim acaba.

nakres

Alıntı yapılan: eray2706 - 22 Kasım 2009, 02:36:07
slm arkadaşlar bende yeni 2004 bora var tüplü. motor arıza göstergesi yanıyor. servise götürdüm lpg oldugu için beyin bazen tanımıyor diye yanıyor cevabını aldım. motor arıza ışıgını cihaza baglayarak kapattılar ama 1 hafta sonra yine yanmaya başladı. bunun için ne yapabilirim acaba.

konunun yeri burası değil ama cevap veriyim arıza ikazının neden yandığını öğrenmek gerekir ...öğrenmek içinde cihaza yeniden bağlamak gerekir sonra ne yapabileceğimize  bakmak sonraki aşama.
!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

zaferg

Hatay Servis, 300 TL fiyat verdi. Gaziantep Servis, şase numarasını bilgisayara girdi. Uyumsuz, takılamaz. dedi. Ben de bu sevdadan vazgeçmiş oldum. Anladığım kadarıyla bu sisteme basit bir aksesuar muamelesi yapmamak lazım.

al250

bugün doğuş otoya sordum sadece kol 167 lira 150 lira işçilik alıyorlarmış. yetkilinin söylediğine göre model önemli değilmiş otomobilin hangi bantta üretildiği önemliymiş test edip öyle takılacağına karar veriyorlar.