2009 Golf Mk1 1.8T 20V

Başlatan GolfGti16VMk1, 25 Şubat 2009, 20:28:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport

Ouzoo

Skoda konsol sanırım muhteşem olmuş :tamamdir
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

erdem2179

Mk3 gti

bac

cabrio63

eveeeeeeeeet güney afrika son noktayı koymuş.......... yalnız tek kapı ve yeni bi konsol şart ama eminim deli gidiodur..... :)

panik

istiyorum
fiyat 14000le 17000 lira arası değişiyor...
türkiyeye girişi olur sana 30000
istiyorum, piyangodan para çıksın hemen alıcam
istiyorum
(plak takıldı)

erdem2179

Alıntı yapılan: cabrio63 - 25 Şubat 2009, 23:11:08
eveeeeeeeeet güney afrika son noktayı koymuş.......... yalnız tek kapı ve yeni bi konsol şart ama eminim deli gidiodur..... :)
20 v yani 5 silindir...
Mk3 gti

G60

Alıntı yapılan: erdem2179 - 26 Şubat 2009, 00:52:56
  20 v yani 5 silindir...

Silindir başı 5 subap, 4 silindir. 20V ler hakkındaki genel yanılgı 5 silindir düşünülmesi. :)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

TuningLINE

Güzel olmuş bencede güzel yürür
halen vazgeçilemedi şu kasadan ne efsaneymiş :)
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

devran

passat ve audılerde kullanan motor abı ıste sılındır bası 5 valf yanlız arac fenalara gelmıs manyak bısı eskıyle yenının anbıyansı anca bukadar guzel olabılırdı...

Mete35MkII

arac sahane baska dıcek bulamadım :d
,...,,,

SCORPIONMAN2005

bunlardan bi tane getirtmek istiyorum ne yapmam lazım yardım lütfen nereye verecez siparişi ama direksiyon sağda olmalı.

GolfMk1Cabrio

Orjinalin yerini tutmaz benim gözümde ama istemiyoda değilim hani  :D En son resme arkadan olan fotoya bakın karşıdada var Mk1'ler bizleri bekliyolar  :) Şu silindir meselesi noldu 5-4 silindir ?
ob ein leben nach dem cabrio ist ???