Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Merkezi kilit - Sayfa 2

Merkezi kilit

Başlatan deniz_edb, 18 Mart 2010, 20:50:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

deniz_edb

Merhaba, öğrendiğim adarıyla bu arabalarım merkezi kiliti uzaktan kumandalı kullanmak için farklı bir anahtarı varmış. Bana o uzaktan kumandalı anahtarı vermemiş ilk sahibi. Bu anahtarı nasıl ve nereden mümkün olduğunca az masrafla tedarik edebieceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...

06onur

kapı ile uzaktan kumandanın alakası ne? kapıdan merkezi çalışmalı iyi bi elektrikçi bul bence
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

deniz_edb

Aracı alırken verilen orjinal anahtar var ya, hani üzerindeki tuşlarla otomatik kilitlenip açılabilen; işte o orjinal anahtarı adam kaybetmiş. Dolayısıyla ben aracı anahtarla açıp kilitlemek zorunda kalıyorum. Bu orjial anahtarı kast etmiştim.

06onur

aracın trend confort high hangisi. Eğer Trend ise orjinalde uzaktan kumanda yok uzktan açmaması doğal.

deniz_edb

Aracın modeli Trendline.

06onur

Alıntı yapılan: deniz_edb - 29 Mart 2010, 23:38:13
Aracın modeli Trendline.

Onda yok 60 tl verip slicone marka anahtarlıklı uzaktan kumanda taktırabilirsin. sonra yine 50 verir istersen birini kaliteli sustalıya çevirirsin

deniz_edb

Sonradan birini sustalıya çevirirsin derken, ne kast ettiğini anlayamadım. Ben mümkünse sağlam bir şey istiyorum. Ne önerirsiniz?