merhaba arkadaşlar

Başlatan ghostrider, 28 Mart 2010, 11:15:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ghostrider

merhaba sevgili vw ailesi bende artık bir vw sahibiyim 15 gün kadar önce beyaz renkli 1996 model tek kapı bir polo aldım 1.6 motor bu arabalar forumdan ögrendğim kadarrıyla 6n olarak geçiyor kronik sorunlarını öğrendim bu araça atiker tüp takmak istiyorum acaba sıkıntı yapıyormu ve bu araçlar full enjeksiyonmu  arabamdan çok memnununum vw bir zevk bence herkese kazasız belasız günler

ozmo

hayırlı olsun kaça aldınız kaç binde?özelliklerini yazarmısınız.

06onur

İyi usta ile düzen alanlar çok ama benzinde sıfır hataya ulaşmalısın önce. Sonra buji,hava filtresi,hararet müşirideğiştir daha sonra taktır şiddetli tavsiye. Kit olarak BRC-Lovato cuyum.

aracın MPİ(çok nokta enjeksiyon)- 8v-Atmosferik 1.6 75Hp dir. 6n diye geçer. Kronik arızalara önlem al. Özellikle merkezi kilit hava pompası
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

ghostrider

onur tesekkurler verdıgın bılgıler ıcın

ghostrider

onur merkezı kılıt hava pompası hakkında bılgı verebelırmısın

06onur

Bagajdadır Arka sağ stopun hemen arkasında. Stoptan su ulaşır ve çok arıza yapar. Çözümü stop un gövdeye basan hertarafını silikonlamak ve pompanın altını süngerlerle(banyo süngeriyle yaptım) doldurup olabildiğince yukarı çıkarmak su altta kalsın. Hazır hava sıcakken kapı kilitlerini pas sökücü ile iyice temizlet sonrada Wd-40 ile yağlat derim. Oda bazılarının başını çok ağrıttı.
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di