şerit led taktırmak istiyorum

Başlatan rızayıgıt07, 20 Mart 2010, 11:25:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rızayıgıt07

herkese iyi günler arkadaşlar golfume ön farların altına led yaptırmayı düşünüyorum 40 tl yaptıran varmı aranızda ne dersiniz birde muayenede sorun olurmu onlar tşkler
RIZAYIGITIM

ÜRENCİK

rıza kardeş ben farlara değilde sis ızgaralarının kenarına yaptırdım muayneye giderken yapılan bağlantının şasi kablosunu sökersen sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum..
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

fosilci

Zevk meselesi ama bence hiç yakışmıyor audiye olan bi düşkünlük gibi görüyorum bi nevi özenti gibi dediklerimi yanlıs anlamayın kendi düşüncem

rızayıgıt07

peki taktırdım begenmedim diyelim geri söktürme şansım olurmu geri eski haline dönermi yani
RIZAYIGITIM

fosilci

Alıntı yapılan: rızayıgıt07 - 20 Mart 2010, 12:49:43
peki taktırdım begenmedim diyelim geri söktürme şansım olurmu geri eski haline dönermi yani

Elbette döner fakat senin o farlarını açtırmak için epey bi ugrasacaklar ek bi elektrik cekecekler ne gerek var arabanın elektrik düzenini bozuyorsun bence boşver riza kardes boş işler onun yerine git arabanın yürüyen aksamında bi eksigi varsa onu yaptır daha iyi ne biliyim işte koy kenara paranı biriktir ilerde cıkacak masrafını yaptır ben öyle düşünüyorum karar sizin yinede :)

rızayıgıt07

teşşekkür ederim saolun vazgeçtim   :tamamdir ilerde angel far alırım arka stoplarıda ledli stop alırım daha güzel olur
RIZAYIGITIM

fosilci

Alıntı yapılan: rızayıgıt07 - 20 Mart 2010, 16:59:41
teşşekkür ederim saolun vazgeçtim   :tamamdir ilerde angel far alırım arka stoplarıda ledli stop alırım daha güzel olur

Bizim bi arkadas aldı kullanıyor memnunda sanırım bi konusmak lazım

golf_4

bende angel far ve ledli stoplar var cuma günü muayene ye gittim hiç sorun olmadı ..bilginize
Vorsprung Durch Technik

mogunaydin

http://www.a3quattro.de/Bilder/hella/LED_TFL_Golf_4.jpg

Bu nasıl olmus  koray beyın arabasında hos durur gıbı sankı cantlarda benzıyor  ya  :)

blackboyss

mogunaydin

Ne demek yani cahillimizi maruz gorun

blackboyss

Ben birsey söyledim neden alındın anlayamadim şimdi, herkezin aracına güzel durur sis ızgarasındaki LED'ler bende isterim ama nerden alacagiz nasıl bağlayacagiz, bir kişi alacak uygulayacak yol gösterecek tamamdır. :tamamdir

ÜRENCİK

Adaşım öyle çok zor bulunacak birşey değil elektrikçilere falan bulunur..sis ızgarası kenarına led burda anlatmıştım
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

mogunaydin

yok estafurllah alinmadim
Anlamdim dediginiz seyleri ..onu sormak istedim cahillimizi maruzz gorun diyerek

Aynen onlar BBS CH bunlar?