Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
21 Mart pazar Bursa Misi köyü buluşması ve yorumları 12. sayfadan sonra. - Sayfa 11

21 Mart pazar Bursa Misi köyü buluşması ve yorumları 12. sayfadan sonra.

Başlatan ®oyal, 02 Mart 2010, 12:13:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lostys

Alıntı yapılan: wow - 17 Mart 2010, 07:52:16
Evet gelecek herkes plan yapsın.Malzeme tedariğine başlayalım.
-Etin büyük kısmı bende.
-Mangal-kömür yelpazeyi ben alırım (yedekte biriniz getirsin yada köyde var alırız.)

Katılımcılar
*wow-Oktay +5 kişidaha getiriyorum
*TARGET-Turgut
*gökhanfıçıcı-Gökhan + Ailece
*WOLFSBURG EDİTİON +1 kişi
*16 GT 233(onay bekleniyor)
*Losty-İlker
*Mk1GTI-Erşan (belki)

ee kimseden ses seda yok ? nedir son liste kim geliyor kim gelmiyor ? kaldı 2 gün ? kim ne getircek ?

GolfMk1Cabrio

Valla ben geliyorum +babam+kuzenim+gelirse ikizim sen kalıcakmısın bizde cumartesi sabahtanmı gelicen programını söyle
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

®oyal

ilk sayfaya gelecek onayı ekliyorum.İlker senin getireceğin etleri Gökhanın ailesi eti kullanılacak kıvama getirsin.Buzluktan çıktığı gibi getirmeyin. ;D :D

lostys

®oyal

Alıntı yapılan: lostys - 19 Mart 2010, 09:58:09
turgut abiyi aradınız mı ?

Aradım. Geliyor :tamamdir
Eksiklerimizi courfoursa dan alırız( domates, ekmek, içecek..)

lostys

SCORPIONMAN2005

1 adet çakmak unutmayın mangalı neyle yakcaksınız  ;D ;D ;D  birde tuzu :) carrefurdan da plastik tabak çatal almayı unutmayın.ama doğa dostu vw ciler yanlarına birer tanede çöp poşeti alıyor tabi  :tamamdir
sürpriz yaparım belki diyordum ama bugün sevgili patronum yaptı sürprizini bütün şirkete  :bekleriz: hakediş yapmamışız maaşlardan ses seda bile yok yuh artık ya ayın 19 u oldu  :bekleriz: hayatımda ilk defa bakkala sigara yazdırdım.nisana kadar sıkın dişinizi diyo ulen ben sıkıyorum da ev sahibi banka hergün arayıp benim canımı sıkıyor  :tamamdir

®oyal

Banim yanımda getireceklerim.
Mis gibi et ve köfte tuz ve baharatlar.
mangal, kömür,yelpaze çakmak tutuşturmak için gazete.
yerbezi - masa sandalye :D
Fotograf makinası.

geride kalan.
sucuk,ekmek, içecek.
bıçak çatal.peçete
salata için domates, sakatalık, biber.
çay, çaydanlık, bardak, şeker, kaşık.
dileyen poğaça börek tatlıda getirebilir.
:o :p

®oyal

Gökhan'dan bir kıyak bekliyoruz şöyle öğrenci işi. ;)

GolfMk1Cabrio

Ben anlamam badanadan yeni geldim OKULDAN   ;D Merak etmeyin getirebildiklerimi getiririr valideye söylerim böğrek tatlı vs yapar işin ucunda terlik yemekte var ama olsun  ;D

lostys

bi kangal sucuk bende. çay, çaydanlık, çay kaşıkları, şeker ve domates de bende.

TARGET

ben hanıma börek şiparişi verdim... :tamamdir
vw golf 1980 diesel GLD

URL=http://img31.imageshack.us/i/9736a27a22fe304c3bfb014.jpg/]http://img31.imageshack.us/img31/152/9736a27a22fe304c3bfb014.jpghttp://g.imageshack.us/im

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: TARGET - 19 Mart 2010, 22:07:37
ben hanıma börek şiparişi verdim... :tamamdir
Az kaldı sabırsızlanmaya başladım yarınmı yapsak napsak ::) İlker abi sen geliyo musun bize ?