bakın ne buldum?

Başlatan ccc_mk1, 13 Mart 2010, 05:24:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: car wolf - 17 Mart 2010, 22:45:50
para konusundamı ;D :D ;D

Vites konusunda..İyi geçiremiyorum..Çok yavaşım.. :'( >:D
Kılıçoğlu Garage.

car wolf

Alıntı yapılan: VW SPEED - 17 Mart 2010, 22:46:42
daha hamsın büyüyünce öğrenince iyi ve hızlı geçirirrrsin vitesleri ;D ;D ;D ;D ;D >:D :melek:
My Cars Audi & Vw Germany Style

SNCKTR

sedat öğretir bizim okula gelince nasıl kullanıyor :) :) :D :D

car wolf

Alıntı yapılan: SNCKTR - 17 Mart 2010, 23:41:22
sedat öğretir bizim okula gelince nasıl kullanıyor :) :) :D :D

sen okuldan çıktıktan sonra görceksin asıl serhat okulda birini ezme tehlikesi var ama audi ile gelince hiç acımıyorum tam gaz :D dayı audi yi  görüncede kapıyı hemen açıyo  ama passatı görünce ilk başlarda almıyodu okula >:D

SNCKTR

audiyi görünce başbakan geldı die açıodur passatı gorunce dıodur bu mustang'ın  ne işi var burda :) :) :) :) :)

Mk1GTI

Alıntı yapılan: SNCKTR - 18 Mart 2010, 22:12:17
audiyi görünce başbakan geldı die açıodur passatı gorunce dıodur bu mustang'ın  ne işi var burda :) :) :) :) :)

Şuna tr ce katır demiyonda inciluzca mustang diyon :P
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

SCORPIONMAN2005

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 18 Mart 2010, 23:54:29
;D ;D ;D

car wolf

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 18 Mart 2010, 23:54:29

neeeeeeee katırmı  :o  :'( :'( :'(  :-[

SNCKTR

yok sedat benm school'a gelince millet aracın arkasını mustang'a benzetiyorlar  :D

car wolf

Alıntı yapılan: SNCKTR - 19 Mart 2010, 18:48:33
yok sedat benm school'a gelince millet aracın arkasını mustang'a benzetiyorlar  :D

yakından bakıp yazıyı okuyunca tepkileri nasıl oluyor acaba >:D

GolfMk1Cabrio

Burda muhabbet koyu arabayla uğraşmaktan kollarım koptu ama değdi ama foto yükleyemiyoruym imageshack.us'de bişeyler var yine  >:( Erşan abi ne diyo bunlar ya yine GTI'la DİESEL'i karşı karşıya getirmişler  :halazn:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: VW SPEED - 17 Mart 2010, 22:46:42
üzerime yoktur seri vites değiştirmekte çünki mecburum yoksa debriyaja bastığın gibi stop ediyo hiç anlamassın vitesleri nasıl değiştirdiğimi şak şak şak şak  >:D Gelelim cabrio konusunda görüyorumki Erşan abimde benim düşüncemde babamla zıt yani babamla abim tutturdu diesel motor takalım bak az yakıcak diyo arkadaşlar çok yakıyo LPG tak diyolar biz aptal zenginlerdeyiz cebimizde sakız almaya paraımz yok GTI neyimize ama kopamıyorum GTI  :sevgi:

GolfMk1Cabrio

Volkswagen > Golf > 1.8 GTi > 1.8 GTİ 150 BG GOLF 1... TAM BİR KEYİF #22691989 - sahibinden.com
O kadar el değiştirmesine rağmen sadeliği ve güzelliği yerinde  :sevgi: Yalnız üzerinde RECARO vardı sanırsam yarış koltuğu takmışlar  :'(

GolfMk1Cabrio