Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
21 Mart pazar Bursa Misi köyü buluşması ve yorumları 12. sayfadan sonra. - Sayfa 10

21 Mart pazar Bursa Misi köyü buluşması ve yorumları 12. sayfadan sonra.

Başlatan ®oyal, 02 Mart 2010, 12:13:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

car wolf

ben gelsem sizi nasıl bulurum sınav çıkışı gelmeyi planlıyorum ama 1 gibi çıkarım acaba siz kaça kadar ordasınız ???
Alıntı yapılan: nizam - 16 Mart 2010, 16:42:53
tabi biz gelemiyoruz ya  :bekleriz: :t

kaçırcam abi ben seni ailene haber vercem 1 günlüğünü kaçırdık bir iş için lazım ;D :D ;D >:D
My Cars Audi & Vw Germany Style

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: TARGET - 15 Mart 2010, 23:28:40
1 tanesi benim yoksa sonra çok pis çamur yaparım :D :D :D
seninkiler bende her buluşmamızda unutuyorum kusura bakma valla Turgut abim seninkiler taa ne zamandır bekliyo Kendime isterken senle Oktay abiyede istedim Oktay abiyle buluştuğumuzda vermiştim seninkiler bende duydunmu SENİNKİLER BENDE  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Cabrio

Haydi VW ciler Buluşmaya gelen 0,0001 gelmeyen 111.111.111.111 pişman gelnlere VW stıckerı var haydi  ;D

dt kaya

Arkadaşlar misi de tam olarak nerede olacak? o tarihte Bursa da olabilirim olursam gelirim ben de :)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: dt kaya - 16 Mart 2010, 21:13:16
Arkadaşlar misi de tam olarak nerede olacak? o tarihte Bursa da olabilirim olursam gelirim ben de :)
Sen gel biz seni karşılarız  ;)

e12

ah ah gelmeyı okadar cok ıstıyorumkı....sedatın sınavı olmasa gelırdık beraber onla, benı havaalanından alırdı sonra hoooop bulusmaya...artık sanırım onumuzdekı bulusmalara bakıcaz ;) ;) :sevgi: 8)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: e12 - 16 Mart 2010, 22:17:33
ah ah gelmeyı okadar cok ıstıyorumkı....sedatın sınavı olmasa gelırdık beraber onla, benı havaalanından alırdı sonra hoooop bulusmaya...artık sanırım onumuzdekı bulusmalara bakıcaz ;) ;) :sevgi: 8)
Keşke gelebilseydin kısmet olursa buluşmada 2 cabrio olucak öteki cabriocuyuda kandırabilirsem 3 mk1 cabrio  :D

lostys

Alıntı yapılan: e12 - 16 Mart 2010, 22:17:33
direk bursaya uç madem, biz alalım ? istanbula gitçeksen de, mudanyadan binersin feribota ?

e12

Alıntı yapılan: lostys - 16 Mart 2010, 23:09:36
direk bursaya uç madem, biz alalım ? istanbula gitçeksen de, mudanyadan binersin feribota ?
maalesef ilkercim bursaya ucus yok olsa hıc durmam zaten dusunmen yeter cok tesekkur ederım..ucuslar ankara ıstanbul var  :(
umarım bulurum bı cozum kısmetse.. :tamamdir :sevgi:

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: e12 - 16 Mart 2010, 23:15:35
maalesef ilkercim bursaya ucus yok olsa hıc durmam zaten dusunmen yeter cok tesekkur ederım..ucuslar ankara ıstanbul var  :(
umarım bulurum bı cozum kısmetse.. :tamamdir :sevgi:
Son 5 gün elini çabuk tut   ;)

®oyal

Evet gelecek herkes plan yapsın.Malzeme tedariğine başlayalım.
-Etin büyük kısmı bende.
-Mangal-kömür yelpazeyi ben alırım (yedekte biriniz getirsin yada köyde var alırız.)

Katılımcılar
*wow-Oktay +5 kişidaha getiriyorum
*TARGET-Turgut
*gökhanfıçıcı-Gökhan + Ailece
*WOLFSBURG EDİTİON +1 kişi
*16 GT 233(onay bekleniyor)
*Losty-İlker
*Mk1GTI-Erşan (belki)

lostys

ben cumadan geliyorum. et getircem yanımda biraz, biftek tarzında. 1 kangal da sucuk getircem. etler bi süredir deepfreeze deydi, gökhan a teslim ederim onları. erşan abi ben cumadan geldiğim için gelemiyor sanırım, zira benle gelcekti. kendisi arabasıyla gelir mi bilmem. ben yanımda pazar günü için bi arkadaş daha getirebilirim, yani +1 olabilrim. bu arada toplamda kaç bayan gelicek şu durumda, daha doğrusu bayan gelicek mi ? ona göre çünkü..

GolfMk1Cabrio

Evet ya Erşan abi nolur senin GTI'da getir söz bak kaçırmıycam  >:D Ogün gece gece inceleyemnemiştim burda biraz dürtükleriz  ;D