Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bu da benim arap atım..:))) Golf MK 6...

Bu da benim arap atım..:))) Golf MK 6...

Başlatan dt kaya, 16 Mart 2010, 21:32:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dt kaya

Arkadaşlar resimlerini daha bilgisayarıma atmadım attıkça buraya da koyarım..resim koymak biraz geç oldu anca deneme yanılma yoluyla öğrendiğimi düşünüyorum umarım olmuştur ;D

dt kaya

olmadı galiba resimleri göremiyorum ne yapmam gerekiyor arkadaşlar??? :-\

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

lostys

Alıntı yapılan: Ouzoo - 16 Mart 2010, 21:45:05
Buyrunnnnnnn:)

Dosya indirme-Resim yükleme
ouz allah seni bildigi gibi yapsın. yada beni :) buyruun diyince dedim heralde ordaki linkte bakmadan atladım :D

sazanoviç ben :D

Ouzoo

"Beğendin" mi yaptığını sen onu söyle :D :D
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

lostys

dt kaya

yazılan siteye de giremiyorum iç sunucu hatası diyor nasip olmayacak heralde bana resim yüklemek :(

Ouzoo

profilimdeki adrese mail atın ben yardımcı olayım.
Mail attıktan sonra buraya yazar veya mesaj gönderirseniz sevinirim, pek sık kontrol edemiyorum çünkü..