Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
21 Mart pazar Bursa Misi köyü buluşması ve yorumları 12. sayfadan sonra. - Sayfa 9

21 Mart pazar Bursa Misi köyü buluşması ve yorumları 12. sayfadan sonra.

Başlatan ®oyal, 02 Mart 2010, 12:13:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: alperyilmaz - 14 Mart 2010, 23:52:02
bide ankarada ayarlasak arkadaşlar ;)
Havalar biraz daha açılsın Ankaradada buluşma düzenlenecektir sıkma canını forumu takip et yeter  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

®oyal

GolfMk1Cabrio

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: WOLFSBURG EDİTİON - 14 Mart 2010, 22:00:01
Gökhan Mudanyadaki Beyaz cabriocuyu sonunda buldum :))) Adam 15 yıllık arkadaşım çıktı iyimi  :D Bi aksilik olmassa cabrioyu alıp geleceğim ama küçük bi vw'ci sorunu muaynesi yokmuş ;D ;D ;D Ama benim için önemli değil, her türlü çıkarım yola :tamamdir :sevgi:
Serhat abi www.sahibinden.com' beyaz cabrio var ama satan kişi olarak senin ismin yazıyor  ??? JB kodluymuş ben baktım hangi tip motor olduğunu bulamadım buluşmaya gelince detaylı inceleriz  ;)

lostys

bugun ben bursadaydım, sabah mudanyada son dakikada ayaküstü serhat abiyle görüştük, ondan sonra gökhan a el freni telini bıraktım, kardeşi hakan la görüştük. döndüm :)

®oyal

Alıntı yapılan: lostys - 15 Mart 2010, 17:59:19
bugun ben bursadaydım, sabah mudanyada son dakikada ayaküstü serhat abiyle görüştük, ondan sonra gökhan a el freni telini bıraktım, kardeşi hakan la görüştük. döndüm :)

Vay hızlı gonzales  :D

TARGET

vw golf 1980 diesel GLD

URL=http://img31.imageshack.us/i/9736a27a22fe304c3bfb014.jpg/]http://img31.imageshack.us/img31/152/9736a27a22fe304c3bfb014.jpghttp://g.imageshack.us/im

WOLFSBURG EDİTİON

Alıntı yapılan: lostys - 15 Mart 2010, 17:59:19
Mudanyaiskeleden giriş ve çıkış yapan mk1 ve mk2'nin hertürlü yolunu keserim haberiniz olsun ;) :D :tamamdir :sevgi:
MECNUN BİLSEYDİ MK I SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...

WOLFSBURG EDİTİON

Alıntı yapılan: gokhanficici - 15 Mart 2010, 11:22:13
Serhat abi www.sahibinden.com' beyaz cabrio var ama satan kişi olarak senin ismin yazıyor  ??? JB kodluymuş ben baktım hangi tip motor olduğunu bulamadım buluşmaya gelince detaylı inceleriz  ;)
Gökhancım aracın ilanını ben verdim, arkadaş satmayı düşünüyor, gerçekten kasa olarak çok temiz araç, pazar günü aksilik öıkmassa ordayım cabrioyla ;) Bu arada aracı satılık bölümünde paylaşacağım...
MECNUN BİLSEYDİ MK I SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...

®oyal

car wolf

offff oofffffffff sınav olmasa >:( abi kaça kar buluşma sürcek bakarsın delilik yaparım gelirim :D feribotla geçerim hemen yalovaya
My Cars Audi & Vw Germany Style

lostys

Alıntı yapılan: WOLFSBURG EDİTİON - 16 Mart 2010, 00:22:20
Mudanyaiskeleden giriş ve çıkış yapan mk1 ve mk2'nin hertürlü yolunu keserim haberiniz olsun ;) :D :tamamdir :sevgi:
tam yuvarlağı döndüm, ilkeeeeeer diye birisi kendini paralıyo :) dedim noluyo ya :) baktım biri hoplayıp zıplayıp el sallıyo :D döndüm geri sonra :D serhat abiymiş :) cumartesi bize balık ısmarlıcakmış, sözü var :p