×

Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Gösterge ve düğme ışıkları değişimi( Az resimli anlatım :)) ) - Sayfa 2
 

Gösterge ve düğme ışıkları değişimi( Az resimli anlatım :)) )

Başlatan eroldemir73, 09 Mart 2009, 09:53:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozmo

çoşmuşsun bir kere seni tutana aşkolsun bunlardan sonra ne çıkacak merakla bekliyoruz.

pakonight

erol abi o konsolda sıcak soğuk düğmesinin altında sadece 1 adet led var  yanılmıyorsam diğerlerinin içinde fosforlu (yeşil ) o deforme mi olmus yansıtmıyor mu ışığı anlamadım led i değiştirdim bi faydası yok =)

eroldemir73

dediğin doğru bir lamba var. ön tarafında da ışığı yansıtmaya yarayan seffaf bir plastik var. ışık yolu gibi bir şey yapmış lar adamlar. olay o. rakamların olduğu yerlere denk gelecek şekilde üzerinde tırtıklar var. ışık orada yoğunlaşıyor.  O işi tam anlamadım bende. üzerinde çatlak veya kırık varsa yansıtmıyor galiba. ben söküp çıkarttım.

eroldemir73

Merhaba arkadaşlar.
geçen gün forumda Rıza arkadaşımın yaptığı çalışmayı görünce çok beğendim. tamam tamam ... Kıskandım. Riza arkadaşımı yaptığı güzel çalışmadan dolayı tebrik ederim. Bana da çok güzel bir fikir vermiş oldu.
Aslında ona yakın bir şey önceden yapmıştım ama düğmelerin içinde ışık olduğunu bilmiyordum. Renklendirmede tam istediğim gibi olmamıştı.Hafta sonu daığttım konsolu. far düğmeleri, dörtlü, rezistans düğölerinde değiştirdim. Onların resimleri yok şimdilik onlarıda koyacağım. Bu düğmelerin son görünümü resim çok parlak çıkmış. gerçeği daha güzel. gündüz bile belli olan bir ışık oldu. Gece rahatsız etmiyor ama.

maverick

eline sağlık güzel olmuş gündüz de belli olması ayrı bir güzellik güle güle kullan
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

nizam

erol bi bi gün aracı yanına alıp gelicem en sonunda daral geldi :) amplleri aldım yazıcıoğlunda :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE


ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

eroldemir73


nizam

Alıntı yapılan: eroldemir73 - 17 Mart 2010, 08:47:41
Ayıp ediyorsun Nizam.. herzaman beklerim.

ne zamanlar müsait oluyorsun kafanı ütülemeyim bosuna zaman kaybı olmasın senin için
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE


ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

eroldemir73

Valla ne yalan söyleyim. Hafta sonları bile müsait olamıyorum malesef. Yardımcı olmak isterim ama nasıl yapacağız bilemiyorum :-\
Vakit olmadığından ben son bu ışık değişimini cuma gecesi 11'de başladım. Sabah 6'da bitirdim. Ertesi günde 3 saatlik uyku ile dışarılarda dolaştım valla.  :-\
Ama sana yardımcı olabileceğim konusunda kendimi zorlayacağım..

nizam

yıllık izin veya izinli oldugun gün olsun abi öyle uykusuz bırakamam seni :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE


ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

eroldemir73

ooo.. yıllık izne daha çok var.. o kadar zaman durucan mı?  :saygılar
olmazsa düğmeleri söker bana verirsin. Ben halledince sana geri veririm. Gönderdiğin linke göre basit bir işlem gibi gözüküyor.

nizam

yaptıktan sonra bir saat lik iş abi geceler vermene gerek yok  >:D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE


ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Ouzoo

Alıntı yapılan: eroldemir73 - 15 Mart 2010, 10:42:55


Abi kutlarım öncelikle çok güzel olmuş.

benim sadece ortadakinden ışşık geliyor gibi bunlarda kaç tane ampül var?
Dediğin gibi tek ampülden dağıtma yapıyor ve önündeki şerit mi kırık acaba.Ampüle ulaşmak için fotodaki klima kontrol ünitesini sökmemiz gerekiyor mu, öndeki kapağı söküp ulaşabilirmiyiz ampüle?
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

eroldemir73

Ampul tam orta düğmenin arkasında. Orta düğmenin altında ve üstünde iki tane tırnak var. oralardan ince bir tornavida ile bastırarak çıkartabilirsin. Ama o tırnaklara erişmek içinde öndeki düz plakayı sökmen lazım. o kolay çekince çıkıyor. Sadece ortada yanıyorsa ampul sağlamdır ama çok güçsüz yanıyor olabilir.