Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ats 'li polo

ats 'li polo

Başlatan mertkoray, 15 Mart 2010, 00:02:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mertkoray

bugün itibaariyle jantlandık yorumlarınızı  bekliiorum ben çok beğendim eminim sizlerde beğenirsiniz şimdilik bi kaç foto
[IMG]http://img.fotoambar.com/img/00000/12df8a3ee90d7fda95654dfb3db965a2.jpg[/img]

mertkoray

ccc_mk1

maaşallah diyelim  :) poloda bu kadar hoş duracağını tahmin etmezdim..

vw6n

Yakışmış ama o jantları güzelbi polisaj yaptırmak lazım tabi yay ve biraz daha ince yanak lastik oldumu daha güzel görünür.

CasabLanca

maşallah güzel olmuş araç biraz daha basılsa lastik tabanı daraltılsa kavun görüntü aldıktan sonra süper durur birde spacer şart gibi  :tamamdir
Eine Krabbele Keineswegs Grade Zu Gehen Lehren

al_pacino

Abicim bence lastiklerin zaten dar yanak daha da düşürme yanagını bence aracın sertleşir konfor da gider ön takımda. Bence şu haliyle bile cok güzel. düşürmek zevk meselesi ama lastikle düşürme

mertkoray

yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim
araçta şuan 3.5'luk yay var zaten 195 50 15 lastikler takılı bu haliyle bile tam turlarda davlumbaza sürtüor lastikler bu hafta sonu bi ayar çekiceğiz artık 45 yanağa düşürebilirim belki ama bu rahatı elde edebilirmiyim onu bilmiorum bakalım yaz ola hayrola :)

TwinCept

Davlunbaza sürtme nedeni yaylardan dolayımı peki benimde suanki lastiklerim 185/60/r14 önümzdeki hafta 195/50/r15 lastik jant takımı alıyorum araçlarımız aynı acaba davlunbaza süğrtme problemi yaşarmıyım ???

Mk1GTI

ATS ler polo ya çok güzel gitmiş beyaz poloda ummazdım böyle duracağını... Sürtmenin önüne geçmenin tek yolu 50 yanak yerine 45 e düşürmek sanırım yada davlumbazda işleme gitmek..

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

mertkoray

bende tahmin etmiyodum böle güzel durucağını süpriz oldu bana da abi
alıp takmak niyetinde değildim hemen toyatanın üstünden söktüler jantları birini takalım nasıl duracağını görelim dedim dayanamayıp hepsini taktırdım  :D

Ouzoo

Yakıştı cidden  :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

lostys

kanka bana ver onları :) olmamış seninkine :p

şaka len valla güzel olmuş. ilk defa ats leri mk1 dışında bi arabaya yakıştığını görüyorum :)

GolfMk1Cabrio

Gri coupe polodakiler hakikaten çok faça durmuş ya  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???