Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
21 Mart pazar Bursa Misi köyü buluşması ve yorumları 12. sayfadan sonra. - Sayfa 7

21 Mart pazar Bursa Misi köyü buluşması ve yorumları 12. sayfadan sonra.

Başlatan ®oyal, 02 Mart 2010, 12:13:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfGti16VMk1

Başın sağolsun turgutcum mekanı cennet olsun  çok üzüldüm. Allah sabır versin .

Volkswagen Motorsport

®oyal

Yazında Burdayım
BABA ÇINAR RESTAURANT

lostys

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

®oyal

Sırayla yapacağız varmı öyle yağma  :D >:D

TARGET

vw golf 1980 diesel GLD

URL=http://img31.imageshack.us/i/9736a27a22fe304c3bfb014.jpg/]http://img31.imageshack.us/img31/152/9736a27a22fe304c3bfb014.jpghttp://g.imageshack.us/im

GolfMk1Cabrio

off Oktay abi harbiden yaptığın ayıp şimdi buluşmadada bunlardan yapmazsan darılırım valla  :melek: :-*
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

gültekin77

Alıntı yapılan: TARGET - 09 Mart 2010, 10:43:59
merhaba. hoşgeldiniz. :saygılar
teşekkür ederim,hoşbulduk.saygı bizden...
başınız sağolsun bu arada geç farkettim kusura bakmayın.
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

®oyal

Meteorolojiden pek olumlu haberler yok.Haftaya bakalım ne olacak.Yağmur varsa kapalı mekana geçeriz.

Buluşmada VWTR.Net Sticker'ları üyelere verilecektir.

SCORPIONMAN2005

arkadaşlar benim gelmem çok zora girdi  :'(  şu muayeneyi yaptıramadım bu ay kalacak gibi görünüyor maddiyattan dolayı ayın 13 ü maaşlardan haber yok daha  :'( inşallah bir daha ki sefere aranızda olacağım  :'( :'( :'(

lostys

Alıntı yapılan: wow - 13 Mart 2010, 07:27:54
Meteorolojiden pek olumlu haberler yok.Haftaya bakalım ne olacak.Yağmur varsa kapalı mekana geçeriz.

yagmur yağmasın yaaa olmas amaaaa... :(

lostys

Alıntı yapılan: SCORPIONMAN2005 - 13 Mart 2010, 11:26:40
arkadaşlar benim gelmem çok zora girdi  :'(  şu muayeneyi yaptıramadım bu ay kalacak gibi görünüyor maddiyattan dolayı ayın 13 ü maaşlardan haber yok daha  :'( inşallah bir daha ki sefere aranızda olacağım  :'( :'( :'(
sen ilk muayeneye girdin mi ? eğer girdiysen 1 ay mühleti var ve polis çevirdiğinde o belgeyi gösterebiliyosun. ben geçen yaz olan istanbul bulusmasına o şekil gitmiştim.

SCORPIONMAN2005

Alıntı yapılan: lostys - 13 Mart 2010, 13:38:19
sen ilk muayeneye girdin mi ? eğer girdiysen 1 ay mühleti var ve polis çevirdiğinde o belgeyi gösterebiliyosun. ben geçen yaz olan istanbul bulusmasına o şekil gitmiştim.
İlker hiç giremedim muayeneye zaten sınırlı parayla gitmiştim 342 tl tutuyordu muayene ücretim cezalar ve 40 tl da aracı adama avanta verecektim.akü ve sanayiye döktüm o gün :( sadece egzos muayenesini  yaptırıp dönebildim.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: wow - 13 Mart 2010, 07:27:54

Kapalı mekan neresi abi ? Kısmetse bende yarın cabriomu almaya gidiyorum peder biraz kızdı bağırdı falan ama özledim napabilirim  :'(
ob ein leben nach dem cabrio ist ???