Ynt: Golf Mk1 GTd Blue "Sold out"

Başlatan cahitarsal, 30 Ocak 2010, 22:39:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lostys

kaç gündür aramadı beni de hayırsız her gün arardı ...  ??? hadi bitir arkandan ben de başlıcam :)

GolfMk1Diesel

Hadi Maşallah abicim.
Kılıçoğlu Garage.

cahitarsal

Aracım allah ızın verıse bıtsın,Tum abılerıme kardeslerıme yardım ederım hıc bıkmadan..

Alıntı yapılan: lostys - 12 Mart 2010, 12:55:50
kaç gündür aramadı beni de hayırsız her gün arardı ...  ??? hadi bitir arkandan ben de başlıcam :)

ararım abı bol bol gecıs yapıyorum bıtsın bıkarsın bende..
Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

nizam

her yeri pütür yaptır ence alt üst. sonra iç kısmada güzel bir sünger döseme mis gibi olur ;)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

cahitarsal

Alıntı yapılan: nizam - 12 Mart 2010, 13:57:22
her yeri pütür yaptır ence alt üst. sonra iç kısmada güzel bir sünger döseme mis gibi olur ;)

dedıgın gıbı yaptırcam. alt ust camurluklar motor kısmı ıcı taban belkı tavanıda yaptırım ustunede gzl bır yalıtım snr plastık kaplatıcam bagajta ztn muzık sıstemım olucak arkalarıda belkı  sıgar ıse tek tek koltuk koyabılıırm tabı once bır proje tasarlamam gerek 4 kısılık olur :)

hddsheriff

Alıntı yapılan: cahitarsal - 12 Mart 2010, 16:12:38
dedıgın gıbı yaptırcam. alt ust camurluklar motor kısmı ıcı taban belkı tavanıda yaptırım ustunede gzl bır yalıtım snr plastık kaplatıcam bagajta ztn muzık sıstemım olucak arkalarıda belkı  sıgar ıse tek tek koltuk koyabılıırm tabı once bır proje tasarlamam gerek 4 kısılık olur :)

aman diyim ruhsatta kaç kişilik görünüyorsa öyle yap arabanı yoksa  TÜV nerde bu arabanın 5. kişisinin oturacağı koltuk der :)

nizam

Alıntı yapılan: cahitarsal - 12 Mart 2010, 16:12:38
dedıgın gıbı yaptırcam. alt ust camurluklar motor kısmı ıcı taban belkı tavanıda yaptırım ustunede gzl bır yalıtım snr plastık kaplatıcam bagajta ztn muzık sıstemım olucak arkalarıda belkı  sıgar ıse tek tek koltuk koyabılıırm tabı once bır proje tasarlamam gerek 4 kısılık olur :)

tavan konusuna katılıyorum söyle ısı ve soğuk vermeyecek bişi koyarsan mis :)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

cahitarsal

Alıntı yapılan: hddsheriff - 12 Mart 2010, 16:16:21

aman diyim ruhsatta kaç kişilik görünüyorsa öyle yap arabanı yoksa  TÜV nerde bu arabanın 5. kişisinin oturacağı koltuk der :)

ruhsatlarda ztn 5 kısılık yazmıyorkı ortadakı koltuk degıl aslında ztn cogu aracta orda kol var + guvenlık ıcın cok kotu sahsen bır kız arkadsım o aardın ucup burnu kolunu bacagını kırdı platın ve esnetık takılıp yapıldı bu konu hakkında dıkkatlı olalım

4 sparco sıgarsa dusunsene ne gzl olur :) ama sıgmaz

arda_86xxx

umarım çabuk biter yeni resimleri bekliyoruz...

hddsheriff

Alıntı yapılan: cahitarsal - 12 Mart 2010, 18:50:32
ruhsatlarda ztn 5 kısılık yazmıyorkı ortadakı koltuk degıl aslında ztn cogu aracta orda kol var + guvenlık ıcın cok kotu sahsen bır kız arkadsım o aardın ucup burnu kolunu bacagını kırdı platın ve esnetık takılıp yapıldı bu konu hakkında dıkkatlı olalım

4 sparco sıgarsa dusunsene ne gzl olur :) ama sıgmaz

sana özel bişeyler yaptır sende :) sparcolardan pahallı olacağını sanmam.

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Mk1GTI

Cahit seni öpüyom anam.. Bu araba 10 numara çıkacak sanayiden..

Bikaç noktayı yazayım gözüme çarpan..

1 : Arka panelde baya çürüme var ve kaportacının yaptığı parça değişimleri çok düzgün ama kaportacına bi sor arka paneli değiştirsek iyi olurmu diye.. iyi olur derse sıfırı vardı o panallerin..

2 : Çamurlukla arka panelin çizgisini mutlaka birbirinden ayırın sakın o cizgileri kapatmayın ne punto ile ne macun ile aracın orjinalitesine zararı olmasın (Ön çamurluk ve panel içinde aynısını uygulayın) :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Han

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 14 Mart 2010, 13:58:08
Cahit seni öpüyom anam.. Bu araba 10 numara çıkacak sanayiden..

Bikaç noktayı yazayım gözüme çarpan..

1 : Arka panelde baya çürüme var ve kaportacının yaptığı parça değişimleri çok düzgün ama kaportacına bi sor arka paneli değiştirsek iyi olurmu diye.. iyi olur derse sıfırı vardı o panallerin..

2 : Çamurlukla arka panelin çizgisini mutlaka birbirinden ayırın sakın o cizgileri kapatmayın ne punto ile ne macun ile aracın orjinalitesine zararı olmasın (Ön çamurluk ve panel içinde aynısını uygulayın) :)
:tamamdir :tamamdir :tamamdir
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin