Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW golf-Jetta-vb.MK1-MK2-MK3-MK4-MK5-(Herkes isteklerini e-mail atsın) - Sayfa 2

VW golf-Jetta-vb.MK1-MK2-MK3-MK4-MK5-(Herkes isteklerini e-mail atsın)

Başlatan e12, 11 Mart 2010, 17:19:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

e12

Alıntı yapılan: gokhanficici - 11 Mart 2010, 17:55:34
Tamam şu GTI direksiyon ortasını bulabildin acelesi yok şimdilik şu muayene işlerini vs halledeyim bayağı eksiğimiz var  ;)
istedıgın zaman liste yap haber ver gokhan...gtı dıreksıyon ortasını bılmıyorum sorarım ama dıreksıyon komple var...

e12

Alıntı yapılan: nizam - 11 Mart 2010, 17:57:28
erdinç usta bu sarı mk1 kimin  >:D diablo
bende onu arıyorum :D ;) tek bu fotosunu bulabıldım bunun aynısını yapmayı planlıyorum...ama kısmet... :tamamdir ^-^

hddsheriff

Alıntı yapılan: e12 - 11 Mart 2010, 17:49:50
ben parcacıda degılm bunları getıren yerde parcacı degıl işine yarayacak olan arkadaşlarım olabılırler.senın dedıgıne gore de ozaman turkıyede parcacı yokkkk arkadasım...!!!

ne bu şiddet bu celal ?  makara yapıyorum cümlemin sonunda dil çıkartıyorum farkındaysan !!!

e12

Alıntı yapılan: hddsheriff - 11 Mart 2010, 18:36:09

ne bu şiddet bu celal ?  makara yapıyorum cümlemin sonunda dil çıkartıyorum farkındaysan !!!
sana ole gelmıs farkındayım.. :tamamdir

cahitarsal

Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

crank

azizim bu cam açma  kollarının sadece elle tutulan makara kısmını ayarlayabilirmisin... birtakım sag sol içten ayarlı ayna fiyatı nedir teşekkürler...

e12

Alıntı yapılan: crank - 12 Mart 2010, 00:47:35
azizim bu cam açma  kollarının sadece elle tutulan makara kısmını ayarlayabilirmisin... birtakım sag sol içten ayarlı ayna fiyatı nedir teşekkürler...
*ayna malesef yok..(ilerleyen zamanlarda olabılır)
*cam acma kollarının makarasını bulmaya calısırım..

ccc_mk1

e12

Alıntı yapılan: ccc_mk1 - 12 Mart 2010, 01:00:31
diskler çok pahalı yaa:S
ıstersen konusulur remzı yalnız ben gordum orjınal kutusunda jılet gıbı duruyorlar ustundede yazıyor babalar gıbı vw golf mk1 GTI dıye... :tamamdir

mami6848

[IMG]http://img682.imageshack.us/img682/7831/dsc00126xd.jpg[/img]
Erdinç böle bişe yanlız orjinal olcak renkleri bu modifeye görmüş :)

e12

normal gostergeden bı farkı yok sanırım dımı sadece ibre 220 ve devır saatı var iç  renklerın onemı yok sanırım onlar degısıo zaten ok ben bulmaya bakmaya calısırım..

car wolf

abi benim passata dizel devir saatli gösterge bulabilirmiyiz  ???
My Cars Audi & Vw Germany Style

e12

Alıntı yapılan: car wolf - 12 Mart 2010, 14:13:08
abi benim passata dizel devir saatli gösterge bulabilirmiyiz  ???
foto ekle sedat adama gosterıyım bı ara gıdınce baksın oda olmazmı acelesı varmı..(marka model onlarıda yaz bılgı ekle)