Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
İstanbul Buluşması Yapma Zamanı Geldi Artık..?

İstanbul Buluşması Yapma Zamanı Geldi Artık..?

Başlatan car wolf, 08 Mart 2010, 15:50:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

car wolf

Abilerim , arkadaşlarım ve kardeşlerim çoook uzun zamandır bir araya gelip görüşemiyoruz artık istanbul buluşması yapmanın zamanı geldi diye düşünüyorum ve öyle seziyorum . burda bakalım bir potansiyel olursa buluşma yapalım tarih atmadım çünkü önce toplanalım sonra hemen hemen herkese uyucak bir tarihte buluşup kaynaşırız :) .

Not ; Genelde hep Avrupa yakasında oldu buluşma ama  bu seferki buluşma  Anadolu yakasında olsun..!
My Cars Audi & Vw Germany Style

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

car wolf

Alıntı yapılan: VW SPEED - 08 Mart 2010, 15:51:40
Real En iyisi yer olarak abi.. ;)

:bekleriz: :t herkese ortak nokta olması lazım birkan karşıdan gelende ola bilir  birazdaha batıya kay :)

nizam

evet ben katılırım anadolu yakasında en son iftar yemeği için toplanmıstık ve haziran ayında olan vardı ?
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

GolfMk1Diesel

Vlla abicim real olusa süper olur başka yerler bana uzak kaçar Hem realin nesi var çekeriz muhabbet ederiz 2 tabure getirip. :tamamdir
Kılıçoğlu Garage.

nizam

Alıntı yapılan: VW SPEED - 08 Mart 2010, 15:57:07
Vlla abicim real olusa süper olur başka yerler bana uzak kaçar Hem realin nesi var çekeriz muhabbet ederiz 2 tabure getirip. :tamamdir

sen ulasımı merak etme sedat getirir seni ?
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

car wolf

Alıntı yapılan: VW SPEED - 08 Mart 2010, 15:57:07

ben alırım seni korkma ;)

Ouzoo

Dalga mı geçionuz bea son 3 İstanbul buluşması da karşıda oldu, 2008 den beri avrupa yakası yok   :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

nakres

Alıntı yapılan: Ouzoo - 08 Mart 2010, 16:59:39
Dalga mı geçionuz bea son 3 İstanbul buluşması da karşıda oldu, 2008 den beri avrupa yakası yok   :)

yersen hesabı :)
!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

Han

tarih önemli bende katılmak istiyorum ama edirnedeyim öss üniversite ve aöf sınavları yakınında bir tarih olmasın arkadaşlar hava durumuda iyi olsun  >:D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

GolfMk1Diesel

Şu Bursa Buluşması hal olsun ondan sonra yapalımmı biz bunu ?  :)
Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Cabrio

Bence tarihi atmaman çok iyi olmuş Sedat abi arkadaşlar daha yeni görmüştür belki (kıskandın demi bizi >:D) Geçen seferki yerde güzeldi gerçi biraz dağa tırmanış gibi olmuş ama güzeldi yinede  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

car wolf

gelenin başımın üstünde yeri var hergün müsaitim sadece pazar öğlene kadar doluyum diğer günler ve saat herkese uyarım benim açımdan sorun yok

lostys

Alıntı yapılan: gokhanficici - 08 Mart 2010, 18:25:51
Bence tarihi atmaman çok iyi olmuş Sedat abi arkadaşlar daha yeni görmüştür belki (kıskandın demi bizi >:D) Geçen seferki yerde güzeldi gerçi biraz dağa tırmanış gibi olmuş ama güzeldi yinede  :tamamdir
yok artık everest :) dağ mağ yoktu olm bildigin yol kenarı, ama ortam tozluydu.