Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
1983 volkswagen passat cl variant 1,6 ( 17.01.2010 resimler son sayfa ) - Sayfa 25

1983 volkswagen passat cl variant 1,6 ( 17.01.2010 resimler son sayfa )

Başlatan nizam, 05 Eylül 2007, 21:50:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Han

Maallah çok yakışıklı olmuş ama linkleri tek tek kopyaladım  da baktım :D :sevgi:
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

car wolf

My Cars Audi & Vw Germany Style

e12

guzel oluyo sedat devam.... :sevgi: :tamamdir

e12

car wolf

bagaj kapağının cam etrafı siyaha boyancak başka birşey kalmadı önemli olarak arka camada açık film yaptımı bence güzel olur tamponlarıda siyaha boyucaz birde nikelaj geçicem etrafını vw ve passat yazısını crom sprej boya ile boyadık çok güzel oldu ha birde çeki demirinide öyle boyadım  ::) plakayı bagaj kapağına note ettim kenarındaki syah çerçeveyi tinerle sildim birde plakadaki harfler filen silinmiş onuda boyadık güzelce bitince güzel birşey ortaya çıkıcak inşallah :sevgi:

car wolf

Alıntı yapılan: e12 - 06 Mart 2010, 20:28:49
sedat tavan kaput bagaj boyanmadımı?

abi sol taraf komple boyandı bagaj komple boyannıcak birde kaputun kol tarafı boyandı kuşaktan çamurluğa olan bölüm küçük yer kapı altları  ve çamurluk alt etekleri pütürleniyor sol taraf yapıldı sağ tarafıda p.tesi yapıcaz

e12

car wolf

Alıntı yapılan: VW SPEED - 06 Mart 2010, 20:37:15
Maaşallah.. ;)

eyw. senide görcez birkanım :D pasta ciladan sonra görcektin yeni gibi oldu , p.tesi gel birkan bekliyorum  ;)

car wolf

Alıntı yapılan: e12 - 06 Mart 2010, 20:37:56
güzel oluyo guzel olucak...jantlara ne dusunuyorsun...?

ilkerden (ersan abinikiler )  belki ats leri alırım  >:D  bakalım güzel birşeyler bulursam takarım

GolfMk1Diesel

bakarız istersen gel bakalım azcık mıncıklayalım bakalım.. ;) :)
Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Cabrio

Maşallah çok güzel gidiyorsun Sedat abi plakayı ben benzinle denedim çıkartamadım bide tinerle deniycem ilerde APP plaka bastırırız hemide çift mühürlü  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

car wolf

tiner işe yarıyor dene bir öyle app ye gerek yok al eline fırçayı kalın boya çok daha güze lolur bence , buluşmaya gelirsem canlı gözle görürsün rengi çok güzel oldu keşke komple boyatsaydım >:D , ama gende renk tuttu bir kaç ay sonra tam aynı renk olur daha yeni olduğundan biraz daha parlak duruyor gerçi pasta ciladan sonra renk farkıda kapandı