Benzine Zam Otagaza İndirim 06.03.2010

Başlatan ozmo, 06 Mart 2010, 10:36:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozmo

Akaryakıt ürünlerinden kurşunsuz benzinin litre fiyatı artırıldı. Otogazda indirime gidildi
06 Mart 2010 Cumartesi, 10:18

HABERTURK.COM EKONOMİ SERVİSİ

Akaryakıt dağıtım şirketleri 95 oktan kurşunsuz benzinin satış fiyatına 6 kuruş zam yaptı. İstanbul'da satılan benzinin litre fiyatı 3.67 TL'den 3.73 TL'ye yükseldi.

Otogaz fiyatlarında ise indirime gidildi. Litresi 2.07 TL'den satılan otogaz 2.04 TL'ye geriledi.

Zammı sabah petrol istasyonlarında gören vatandaşlar tepkilerini dile getirdi. Bundan sonra otomobil kullanmanın çok lüks olduğunu belirten vatandaşlar zamlara artık dur denilmesi gerektiğini söylediler. Yakıt almanın artık lüks sayılacağını söyleyen tüketiciler bu zamların nerede duracağını merak ettiklerini belirttiler.

lostys

oha ya :) sabah sabah milletin gözleri yerinden fırlıycak yapılır mı bu ozmo :) alıştıra alıştıra söylesene :D kalın yazmışsın bi de :p

ozmo

daha iyi ya uyanmışsındır bir anda

al_pacino

Robin hood hesabı zenginden alıp fakire veriolar :D

Mk1GTI

:D :D :D Bizler benzin kullanan salak zengin oluyoz :D :D :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Cabrio

Sonra piyasada düzgün araba yyok diyolar  :bekleriz:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Han

burada 3800 dü demin aldım 95 oktan
97 oktan 3850  :D :'( shellden
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

al_pacino

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 06 Mart 2010, 17:44:54
:D :D :D Bizler benzin kullanan salak zengin oluyoz :D :D :D
estagfurullah ama artık benzın kullanmak harbıden luks oldu

lostys

valla, şanzımanı 5 yapınca benzine dönem diodum ama, bu gidişle, ııh, vazcaydım..

ahmed6042

Ankara için söylüyorum..Nasıl olsa mecburuz ya arabaya binmeye...Pazartesi dolmuşlar otobüsler indirim olduğu için çalışmayacaklar ya yapmışlardır o yüzden..Bir şey derdim ya yeri değil şimdi..
Das auto.

ethapi

Yani mecbursun günde işte gidip gelmek için 60km yol yaptığını düşün, arabayla 1 saat, minibüsle 3 saat....

Benzinden vazgeçip lpg'e geçsem motorun ömrü kısalıyor + güvensiz + ...
Dizel araç almaya kalksam üzerine eksra ödeceğim para zaten dizel'i benzine eşit hale getirecek ..

Of vallahi ...

lostys

Alıntı yapılan: ethapi - 07 Mart 2010, 00:09:30
Yani mecbursun günde işte gidip gelmek için 60km yol yaptığını düşün, arabayla 1 saat, minibüsle 3 saat....

Benzinden vazgeçip lpg'e geçsem motorun ömrü kısalıyor + güvensiz + ...
Dizel araç almaya kalksam üzerine eksra ödeceğim para zaten dizel'i benzine eşit hale getirecek ..

Of vallahi ...
gaz tankları, benzin tankından daha güvenlidir dikkatini cekerim. artık elektik kesildiğinde tank otomatik olarak gazı keser. mesela kontağı actıgımda, 2 sn içinde kontaga basmassam otomatik gaz kapanıyor.

SNCKTR

kaza anında benzın tankımı yoksa  gaz tankı mı daha guvenılır gaz tankı nasıl patlar :D :D :D :D

lostys

Alıntı yapılan: SNCKTR - 07 Mart 2010, 14:25:05
kaza anında benzın tankımı yoksa  gaz tankı mı daha guvenılır gaz tankı nasıl patlar :D :D :D :D
gaz tanklarının imal edildiği malzeme benzin tankından daha dayanıklı. halk arasında bildiğin tüp olarak biliniyor ama değil. gaz tankı eğilip bükülebilir, ama benzin tankı değil. bi araştırın isterseniz keisn bilgi için. ben böyle biliyrum.

zira avrupada bizden çok önce kullanıma girdi, adamlar tehlikeli bişi olsa yapmazlardı sanırım.