Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
21 Mart pazar Bursa Misi köyü buluşması ve yorumları 12. sayfadan sonra. - Sayfa 4

21 Mart pazar Bursa Misi köyü buluşması ve yorumları 12. sayfadan sonra.

Başlatan ®oyal, 02 Mart 2010, 12:13:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lostys

car wolf

Alıntı yapılan: nizam - 04 Mart 2010, 16:49:45
sedat on yedi gün var gidelim beraber ?başka bir sorun çıkmaz ise :)

abi açık öğretim okuyorum ya hafta sonu pazar günleri okula gidiyorum sınav olmaz ise okuldan kaçarım  :D şaka bir yana  sınav olmaz ise niyetim var  gideriz  :tamamdir

Alıntı yapılan: lostys - 04 Mart 2010, 17:27:05
nizam bekliyorum seni  :bekleriz:

bizi bekleyen yokmu :bekleriz:
My Cars Audi & Vw Germany Style

lostys

Alıntı yapılan: car wolf - 04 Mart 2010, 17:46:15
abi açık öğretim okuyorum ya hafta sonu pazar günleri okula gidiyorum sınav olmaz ise okuldan kaçarım  :D şaka bir yana  sınav olmaz ise niyetim var  gideriz  :tamamdir

bizi bekleyen yokmu :bekleriz:

geçen sefer den kalan bi hesabımız var onla :) tabi kii bekliyoz len ayıp ettin.

GolfMk1Diesel

Benim araç bitmiş olsa patinaj çekeçeke gelirimde, yok işte.. :p
Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: SCORPIONMAN2005 - 04 Mart 2010, 15:58:27
ben eşimle geleceğim İlker.Gökhanda sanırım ailecek gelecekler.Serhatla görüşemedim ama sanırım o da eşini ve ufaklığı getirir.aile olacak yani.
Benim getireceğim kişiler başta kendim+babam+gelirse ikizim+bide kuzenim oda gelirse bizden kız tarafı yok yani  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: nizam - 04 Mart 2010, 16:49:45
sedat on yedi gün var gidelim beraber ?başka bir sorun çıkmaz ise :)
Nizam abi atlayın gelin Sedat abiyle beraber sonuçta dieselle geliceksiniz GTI'la değil biz karşılarıs sizi kapımız herkese açık hem tanışmış oluruz yüz yüze  :tamamdir

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: VW SPEED - 04 Mart 2010, 17:50:49
Patinajla değil kara dumanınla gel (NE OLURSAN OL YİNE GEL)  :tamamdir

car wolf

Alıntı yapılan: VW SPEED - 04 Mart 2010, 17:50:49

senide bagajda götürürüm len ::) gelceksen alırız sorun olmaz ben 1 hafta önceden haber veririm sınavın olup olmucağını
My Cars Audi & Vw Germany Style

arda_86xxx

bende çok isterdım gelmek ama gelemem .. of yaaaaaaaaaaaaaaaa................................

nizam

Alıntı yapılan: lostys - 04 Mart 2010, 17:50:43
geçen sefer den kalan bi hesabımız var onla :) tabi kii bekliyoz len ayıp ettin.

gelirsen hesabı kapatmaya köy dar gelir sana ilker :)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

TARGET

vw golf 1980 diesel GLD

URL=http://img31.imageshack.us/i/9736a27a22fe304c3bfb014.jpg/]http://img31.imageshack.us/img31/152/9736a27a22fe304c3bfb014.jpghttp://g.imageshack.us/im

SCORPIONMAN2005

niye aileler gelmiyor sap sap ne yapacaz orda yav?benim hanım beni yalnız göndermez hele mangala hiç göndermez :)tehlikeli oluyormuşum yalnız olunca  :bekleriz: allah biliyor evliya gibi adamım halbuki  ;D ;D ;D

nizam

Alıntı yapılan: SCORPIONMAN2005 - 05 Mart 2010, 15:27:25
niye aileler gelmiyor sap sap ne yapacaz orda yav?benim hanım beni yalnız göndermez hele mangala hiç göndermez :)tehlikeli oluyormuşum yalnız olunca  :bekleriz: allah biliyor evliya gibi adamım halbuki  ;D ;D ;D

:) mangal yanında kola ve ayran için :) gerisi yasak inş gelicez sedo ile
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: SCORPIONMAN2005 - 05 Mart 2010, 15:27:25
niye aileler gelmiyor sap sap ne yapacaz orda yav?benim hanım beni yalnız göndermez hele mangala hiç göndermez :)tehlikeli oluyormuşum yalnız olunca  :bekleriz: allah biliyor evliya gibi adamım halbuki  ;D ;D ;D
Biz bize erkek erkeğe daha iyi takılırız  ;)