Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Vw Golf Mk1 Special Wolfsburg Edition Project - Sayfa 12

Vw Golf Mk1 Special Wolfsburg Edition Project

Başlatan WOLFSBURG EDİTİON, 14 Şubat 2010, 02:40:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mk1GTI

Alıntı yapılan: TARGET - 01 Mart 2010, 22:19:19
merak etme benim külüstürde herkese yer var ;D :D ;)

O külüstürün bi gidişi var bide gökhanın cabrio ya bi tokat atışı var olmaz öğle bişey :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

SCORPIONMAN2005

Alıntı yapılan: WOLFSBURG EDİTİON - 01 Mart 2010, 22:15:47
Arkadaşlar bencede ayın 21'i daha mantıklı gibi geliyor havalar açısından, güneşli olma ihtimali daha yüksek. Yer olarak hava güzel olursa denize yakın bir yer daha hoş olmazmı sizce:) (Mudanyalıyım diye söylemiyorum yanlış anlamayın;)) Aslında pazar günü o kadar ters günki benim için en yoğun iş günümüz... kaçmam imkansız... ama mk I sevgisi insana her şeyi yaptırır onu biliyorum... inşallah bir aksilik çıkmaz ve hep beraber güzel bir buluşma olur. Bu arada benim bir MK I'im bile yok , buluşma yerine göre en yakın olan beni artık bursada bir yerlerden alır ;)
Bende bir aksilik olmazsa mudanyaya geleceğim bende alabilirim seni yer çok  :)

WOLFSBURG EDİTİON

Alıntı yapılan: SCORPIONMAN2005 - 02 Mart 2010, 09:57:56
Bende bir aksilik olmazsa mudanyaya geleceğim bende alabilirim seni yer çok  :)
Tamamdır abim çok daha iyi olur öyle...
MECNUN BİLSEYDİ MK I SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...

SCORPIONMAN2005

Öyle yapalım Turgut bildiğim kadarıyla merkezde kalıyor.Mudanyadan birlikte çıkar gideriz buluşma yerine  :tamamdir

Mk1GTI

Foto çekimi için havayı karartmayın yanlız, gene baykuş gibi kalmasın arabalar :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

SCORPIONMAN2005

Tarih ve yer bile belli değil daha 21 i olsun arkadaşlar huuu 14 ü benim için biraz sakat.

WOLFSBURG EDİTİON

Benim içinde arkadaşlar 21'i en uygun gün... Lütfen hep beraber haberleşip birlikte karar verirsek hepimizin açısından daha iyi olur diye düşünüyorum ;) :tamamdir :sevgi:
MECNUN BİLSEYDİ MK I SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...

GolfMk1Cabrio

Bende 21 daha iyi olur diyorum hem havalar biraz dah açılmış olur hemde muayene işini halletmiş olurum 14 marta halledemem  büyük ihtimallede cabrioyla gelemem  :-[ En güzeli 21 mart söyliyelim Oktay abiye  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 01 Mart 2010, 22:28:44
O külüstürün bi gidişi var bide gökhanın cabrio ya bi tokat atışı var olmaz öğle bişey :D
Ben tokatlandığımı neden hatırlamıyorum acaba  :bekleriz: Ben yol verdim baktım bizim yolumuzdan gelince hepinize birden makas yaptım 4 makas ardı ardına  :D Bi video olsaydıda sakın yolda kaldığınız videoyu yüklemeyin ama arada sırada izleyip gülüyorum İlker abi sürekli öndeki Gökhanın araba diyip duruyo  ;D

lostys

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 01 Mart 2010, 22:28:44
kanka koy sen o videoyu :) gökhan bu aralar çok havalanmaya başladı azcık indirmek gerek :)

GolfMk1Cabrio

14 Mart pazar Bursa Misi köyü buluşması
Abilerim söyliyelim Oktay abiye 21 Marta alsın çoğu kişi için daha hayırlı olucak :tamamdir

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: lostys - 02 Mart 2010, 20:27:05
kanka koy sen o videoyu :) gökhan bu aralar çok havalanmaya başladı azcık indirmek gerek :)
Abi koyma rezillik hem benim suçum yokki pederin suçu var baba GTI kullanmayı bilmiyosa ben nabıyım arabanın farlarını dahi yakamamışlar araba bana gelince tık yok sahibi tanıyo yavrum  :sevgi:

GolfMk1Cabrio

Abilerim Bursa buluşması 21 marta alınmıştır hayırlı uğurlu olsun  :tamamdir Detaylar için Organizasyonlar konusunun Bursa başlığından bakabilirsiniz  ;)

lostys