Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ALPER.

Alıntı yapılan: maverick - 24 Şubat 2010, 00:08:26
tarfik cezası yendikten kaç gün sonra tahminen geliyor?

bnmki 2 ayda adrese postalanmıştı  :o

mami6848

Bence 15 gün içinde gelir ve ilk 15 gün içinde yatırırsan indirimli ödüyorsun... Şahsen yedim Posta ile geldi Tebliğ tarihi size ulaştıgı gün birinci gün ki bu günlerin akabinde 15 gün içinde ödmeniz taktirinde %25 indirimli ödüyorsunuz Bankadan hadi bu indirim işlemi gerçekleşiyor..  :tamamdir

maverick

Alıntı yapılan: ercijuana - 24 Şubat 2010, 00:11:51
tam bir bilgim yok ama 1 ay içinde gelir sanırım

Alıntı yapılan: boralp - 24 Şubat 2010, 09:08:20
bnmki 2 ayda adrese postalanmıştı  :o

Alıntı yapılan: mami6848 - 24 Şubat 2010, 09:32:01
Bence 15 gün içinde gelir ve ilk 15 gün içinde yatırırsan indirimli ödüyorsun... Şahsen yedim Posta ile geldi Tebliğ tarihi size ulaştıgı gün birinci gün ki bu günlerin akabinde 15 gün içinde ödmeniz taktirinde %25 indirimli ödüyorsunuz Bankadan hadi bu indirim işlemi gerçekleşiyor..  :tamamdir

teşekkürler
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

Han

Bugün içecek aldım oğluma havada sıcaktı rahatlamıştır  :tamamdir
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

GolfMk1Cabrio

Gaz aldım görmeyeli yine tavan yapmış valla silkeleye silkeleye böbrek taşı düşürücektim az kaldı  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Mk1GTI

Fren balataları, Fren hortumları aldım cumartesi komple yenilensinler.. Yaz sonu ön takım komple yapılırken gerek yok demişti ustalar ama son zamanlara frene basınca araç sağ çekmeye başladı.. Gösterdim bugün sol fren hortumu tıkanmış o yüzden sol ön teker zayıf tutuyormuş.. Sökülmüşken komple değişsinler..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Han

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 25 Şubat 2010, 18:35:23
Fren balataları, Fren hortumları aldım cumartesi komple yenilensinler.. Yaz sonu ön takım komple yapılırken gerek yok demişti ustalar ama son zamanlara frene basınca araç sağ çekmeye başladı.. Gösterdim bugün sol fren hortumu tıkanmış o yüzden sol ön teker zayıf tutuyormuş.. Sökülmüşken komle değişsinler..
fren silndirleri ne alemde abi benm sağ arka fren silindirinin lastikleri gitmişti fren yapınca sola çekiyordu :D yaptırdım maşallah tık yok :D
ilkten rot balans istiyor sanmıştım :D

Han

Bugün hava yağmurluydu pek ilgilenemedim benzincimi değiştirdim shellden aldım 95 aldım ucuz olur çok yol yapar diye 3760 oluştu ağzım açık kaldı ondan önceki gün bp den 97 oktan almıştım 3700 e :t

Mk1GTI

Alıntı yapılan: ercijuana - 25 Şubat 2010, 18:36:35
fren silndirleri ne alemde abi benm sağ arka fren silindirinin lastikleri gitmişti fren yapınca sola çekiyordu :D yaptırdım maşallah tık yok :D
ilkten rot balans istiyor sanmıştım :D

Onlarda sorun olsa hidrolik eksiltirdi sanırım yok olsaydı söylerdi usta...

Alıntı yapılan: ercijuana - 25 Şubat 2010, 18:37:30
Bugün hava yağmurluydu pek ilgilenemedim benzincimi değiştirdim shellden aldım 95 aldım ucuz olur çok yol yapar diye 3760 oluştu ağzım açık kaldı ondan önceki gün bp den 97 oktan almıştım 3700 e :t

Bende 1 saat önce aldım totaldan(lanet olası yer Başka istasyon yok) 3,70 95 oktan.. 20Tl lik 60-70km yeter :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Han

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 25 Şubat 2010, 18:40:30
Onlarda sorun olsa hidrolik eksiltirdi sanırım yok olsaydı söylerdi usta...

Bende 1 saat önce aldım totaldan(lanet olası yer Başka istasyon yok) 3,70 95 oktan.. 20Tl lik 60-70km yeter :)
Gene zamlanmış anlayacağımız abi totaldan hiç almadım shell petrol ofisi ve Bp aldım hep ben
genellikle shell Bp

car wolf

yıkattım kendine geldi her yeri çamur olmuş aşkımın :)
My Cars Audi & Vw Germany Style

ALPER.

park halinde vurmuşlar rapor tuttum...

car wolf

My Cars Audi & Vw Germany Style

ALPER.