Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Lpg'li mi, Benzin'li mi?

Lpg'li mi, Benzin'li mi?

Başlatan Firestarter, 30 Mayıs 2007, 18:16:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Arkadaşlar merak ediyorum. Acaba kaç kişi lpg olayını destekliyor,kaç kişi aracında lpg istemiyor?

Lpg kullanırım.
24 (57.1%)
Lpg'ye karşıyım.
18 (42.9%)

Toplam Oy Verenler: 40

Firestarter

Arkadaşlar, anketteki amacım ; benim gibi düsünen var mı, merak ettiğim içindir.Yoksa bu olayın avantajını yada dezavantajını konuşmak degildir. Sonra yanlış anlaşılma olmasın  :)

G60

2000 model araca kadar kullanırım pek umrumda olmaz. Ailecek kullanıyoruz da. :D
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

escocem

sen bu gidişle tüp taktırcan gibi geliyor bana ya hayırlısı  :)

Firestarter

Yok tam tersi. LPG'ye hayır kampanyası yapacagım da, adam toplamaya calısıyorum aslında  ;d

escocem

bence kampanyaya hiç başlama sıfır lpgli araçlar çıkarken piyasaya...benzinin pahalılığıyla alakalı bi kampanya daha iyi olabilir...

Firestarter

O daha iyi olur,hiç yoktan bu sayede LPG'den kurtuluruz  ;)

escocem

lpgnin zararınımı gördünki bu kdr düşmansın..seninki önüne gelen yemeğin tuzuna bakmadan tuz atmakla aynı mantık... :)

Dr_EmrE

Ya vallahi benzinin üzerinden bi ton vergi alınmasa da bizde LPG taktırmaya mecbur kalmasak  :t
Tesisat Sağlam , Yola devam.. :)

http://img76.imageshack.us/img76/1063/a6mi7pj.gif

Erhan

Lpg nin vergisinin yükselme ihtimali var mı? Benzinle aynı görevi görüyor bi anlamda.

UuR

lpg de vergi son noktada başka koyacak vergi yok.ötv kdv hepsi üstünde.yakında neden lpg kullanıyosun vergisi cıkmazsa ek vergi olayı olmaz.
ben memnunum lpg den.

TuningLINE

http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

Erhan